Dobro veče
Re: Dobro veče
Jel beše neko preporučivao Led master za sve u vezi elektronike na kolima ili sam ja istripovao?
Vidim na fejsu da svašta radi dečko
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Milos napisao:http://www.youtube.com/watch?v=sNXrF-xWb2w
Nego reci Samopolako za koga da glasamo,trudis se,a svaki trud treba nagraditi.
Gledamo iste stvari... aj pred kraj sveta da se nadjemo i umremo od jela...
Ae sutra
zvacu i Belog 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Da, vise nas je davalo preporuke za njega.stefanan napisao:Jel beše neko preporučivao Led master za sve u vezi elektronike na kolima ili sam ja istripovao?
Pitaj Xena sto radi poliranje felni , njemu je radio tablu na 306 GTI bese 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Za koga ti volja, tvoja stvar tvoj izbor...Milos napisao: Nego reci Samopolako za koga da glasamo,trudis se,a svaki trud treba nagraditi.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Samo polako nema pravo izlaska na izbore, pise vam u njegovom profilu da ima 16 godina.
Sent from my Huawei P8 Lite using Tapatalk
Sent from my Huawei P8 Lite using Tapatalk
A ja i Xen blejimo svaki danMilos napisao:Pitaj Xena sto radi poliranje felni , njemu je radio tablu na 306 GTI bese

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Milos napisao:viewtopic.php?f=25&t=85&p=564374#p564374
Nije Aca nista zajebao,ali ti ne citas ocigledno postove.

Laki je next levelKornjaca Rade napisao:http://www.b92.net/automobili/komentari ... #k20067544

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Možeš sad i meni da se izviniš pto me prozva bez razloga?
@dragan
Imamo mi dosta pametnih ljudi samo su oni pametni pa se i ne angazuju ni medijski ni politicki. Ima on specifican nacin pisanja, nekom se svidja, nekom ne, daleko od toga da treba slepo verovati svakoj izjavi.
Imamo mi dosta pametnih ljudi samo su oni pametni pa se i ne angazuju ni medijski ni politicki. Ima on specifican nacin pisanja, nekom se svidja, nekom ne, daleko od toga da treba slepo verovati svakoj izjavi.
A ja da umrem?Milos napisao:Ae sutrazvacu i Belog