Bacio sam se u razmisljanje da uzmem Gti ,vidim da su im cene okey,ali ne znam mnogo o ovom modelu. Svaka pomoc je dobrodosla. I da li neko od vas beogradjana zna nesto konkretno o ovom iz oglasa sto sam ostavio ?
Kako mislis cene su im OK? Pa jedan, jedini je na nasim oglasima poslednjih xy meseci. Ne secam se da sam video 6 gti na oglasima poslednjih godinu dana. Jedino ako gledas autoscout ili mobile
Pa kad drži istu cenu dve godine...inače Golf 6 je generalno manje popularan nego 5 i sigurno ga neće biti u istom broju na ulicama kod nas kao "petice".
On je evolucija "petice" i to su kupci osetili pa se manje prodavao, a inače se proizvodio kraće od prethodnika. Pored toga, on je za naš standard još uvek skup polovnjak. No, sigurno će i "šestica" GTI kada bude dostupniji biti u manjem broju kod nas nego "petica" koji je i kupovan kod nas u relativno solidnom broju, a i ima ga dosta iz uvoza.
Ja bih 6 gti gledao samo u edition 35 verziji, a vidim da bi za 20k mogao dobar da se pazari i uveze, ali je onda Milosev R za jod 30% vrednosti daleko bolji izbor, pogotovo sto je dobro opremljen primerak 35-ice preko 20k.