Grčka
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Re: Grčka
ironičan sam nisi ukapirao.Ogi napisao:Pista ?
http://rs.n1info.com/a136980/Vesti/Prop ... ru-10.html
Cak i ono sto je ranije otvoreno je daleko od piste. Za nas pojam je vrh, ne kazem, ali je talasasto.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Tako je, pre 2 nedelje sam upao u prekop sa 150km/h vraćajući se iz Niša i pitao se zašto je ova deonica uopšte puštena u upotrebu. Inače, ta ista deonica iz pravca Pirota nema rupa ali se oseća razlika u odnosu na put koji ima završni sloj. Ovde je sve nekako blago rapavo i talasasto.Heinz napisao:To je ka Pirotu.
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
ta deonica nema završni sloj asfalta.
Rečeno je da je pustena Zbog sigurnosti saobracaja ali realno pustena je sa bi se fol ispoštovao rok gradnje .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Rečeno je da je pustena Zbog sigurnosti saobracaja ali realno pustena je sa bi se fol ispoštovao rok gradnje .
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Sve je to koridor 10

- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Znam da nema završni sloj, ipak mi se čini da su rupe previše brzo počele da se prave. Ovo gde sam ja upao je brazda celom širinom, nemoguće je premašiti. Ovo je slika tog mesta od pre par meseci.sasa lbg napisao:ta deonica nema završni sloj asfalta.

Deonica od V Hana do iza Vranja je najbolje parče autoputa kod nas. Nadam se da je parče do Grdelice koje je pušteno pre neki dan istog kvaliteta jer je isti izvođač.
Idem 25. U Vranje pa ču videti
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
Idem 25. U Vranje pa ču videti
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Kakav god da je asfalt na tom autoputu sve je bolje od vožnje 50 na sat u koloni i razmišljanja hoće li ti neka nervozna budala u preticanju iz suprotnog smera preći na tvoju stranu. Ja sam se poslednji put baš iznenadio koliko smo brzo stigli do granice sa Makedonijom a sve zahvaljući tim novim "na parče" deonicama. Ako je sada autoput već posle klisure - pa to je onda ekstra, sigurno bar još sat vožnje manje. 
TT

TT
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Zar ne ides svake ?
Ja sam odlepio od trazenja smestaja i odustao sam. Cene nebuloza, doduse idem u top sezoni, ceo Tasos sam virtuelno obisao i ne nadjoh. Gledao sam i Eviju i Sitoniju. Na Eviji vrh smestaj ali plaze...

Ja sam odlepio od trazenja smestaja i odustao sam. Cene nebuloza, doduse idem u top sezoni, ceo Tasos sam virtuelno obisao i ne nadjoh. Gledao sam i Eviju i Sitoniju. Na Eviji vrh smestaj ali plaze...