Kompjuterske igre
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Re: Kompjuterske igre
Ja sam je presao izgleda, malo misija ima. Bedak.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Ja sada igram Metal Gear Solid 5 i super je, juce mi mi je bilo lose, pa sam sedeo gajbi i 15 sati igrao MGS 5 
Witcher sam odigrao sa 100% completion-a pre jedno mesec, dva dana i igra je opravdala sav hype koji na netu postoji, definitivno najbolji RPG ikada, i ako ima espekata igre koji su mogli biti povoljsani.
Takodje sam presao Tomb Raider 2013 pre neki dan i isto brutalno dobra igra, a vidim da ovaj novi Rise of the Tomb Raider mozda nece ni biti krekovan, sto znaci da cu da ga igram za 2 godine, kada bude kostao 30 dolara sa svim DLC-ovima, posto 80-90 sigurno necu dati(sreca da ima jos dosta igara koje zelim da igram, inace bih mozda i poludeo pa platio), a kazu da je Rise 50% bolji od 2013. Grafika je brutalno dobra, jedina igra da parira Witcheru, Arkham Knightu i SW Battlefrontu, pa ih mozda i sve tri sije u svemu.

Witcher sam odigrao sa 100% completion-a pre jedno mesec, dva dana i igra je opravdala sav hype koji na netu postoji, definitivno najbolji RPG ikada, i ako ima espekata igre koji su mogli biti povoljsani.
Takodje sam presao Tomb Raider 2013 pre neki dan i isto brutalno dobra igra, a vidim da ovaj novi Rise of the Tomb Raider mozda nece ni biti krekovan, sto znaci da cu da ga igram za 2 godine, kada bude kostao 30 dolara sa svim DLC-ovima, posto 80-90 sigurno necu dati(sreca da ima jos dosta igara koje zelim da igram, inace bih mozda i poludeo pa platio), a kazu da je Rise 50% bolji od 2013. Grafika je brutalno dobra, jedina igra da parira Witcheru, Arkham Knightu i SW Battlefrontu, pa ih mozda i sve tri sije u svemu.
Poslednja izmena od Xepoj87 u 10 Apr 2016, 23:22, izmenjeno 2 puta ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
https://www.youtube.com/watch?v=d5nfXqffvyc
Vrhunski serijal.
Vrhunski serijal.
Uncharted je jedini serijal za koji mi se place sto ga nema na kompu 
Gledao sam gameplay snimke svih delova kao manijak
Vec vidim kako otimam Milosu jedan Sony i kupujem Uncharted da igram

Gledao sam gameplay snimke svih delova kao manijak

Vec vidim kako otimam Milosu jedan Sony i kupujem Uncharted da igram

Obavezno. Najbolje bi bilo ako mozes na PS4 da odigras prva tri remasterovana i onda kao slag na tortu ovaj 4ti kad izadje. I nemoj mnogo gledati da ne otkrivas detalje price, pravo je uzivanje igrati lagano i pratiti medju sekvence. Ah, bas dobra avantura, igra mi se ponovo 

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Uh, meni je za Last of Us žao što ne postoji na PC-u, mada ne znam da li je tako dobar kao što trejler nagoveštava - ovo je za remastered verziju:
https://www.youtube.com/watch?v=AaOWRvmtEFQ
Čak se razmišljam i da kupim igru pa da pozajmim PS4 od drugara, samo bi to odradio kad budem mogao da odvojim 3-4 dana za igranje. Ne znam ni koliko treba da se pređe.
https://www.youtube.com/watch?v=AaOWRvmtEFQ
Čak se razmišljam i da kupim igru pa da pozajmim PS4 od drugara, samo bi to odradio kad budem mogao da odvojim 3-4 dana za igranje. Ne znam ni koliko treba da se pređe.
Imas Gameplay snimke, nije mi se svideo kao Uncharted, ali deluje skroz zanimljivo.
Odlicne su obe igre.
Uncharted je posebna dimenzija , jedina igra zbog koje ti nije zao da skroz zapostavis zivot na 3 dana dok ne predjes
Jel igrao neko novi Tomb Raider ?
Uncharted je posebna dimenzija , jedina igra zbog koje ti nije zao da skroz zapostavis zivot na 3 dana dok ne predjes

Jel igrao neko novi Tomb Raider ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Je li probao neko nešto od VR proizvoda ili planira? Konačno su izašle produkcione, ne-developerske verzije. Mada je za očekivati da se u narednih godinu dve svašta izdešava i da će tek kasnije da postane mainstream, ako se bude uopšte i primilo. Ali me kopka da probam već sad, pod sad mislim ove godine a ne danas popodne.
Koliko sam pohvatao za sada su dva i po igrača u igri. Prvo ovaj SteamVR koji sam kačio skoro, koji je u stvari HTC Vive. Prednosti: senzori za room mode koji ti omogućavaju da se krećeš u prostoru i posebni kontroleri za ruke. Najveća mana cena $800.
Drugo - Oculus Rift, nešto jeftiniji ali bez room mode senzora i kontrolera, pa će verovatno biti slična cifra kad i to dodaju.
Drugo i po - Gear VR. Kažem "i po" pošto je i to powered by Oculus. Najveća prednost je cena - cirka 100e, ali podrazumeva da imaš S6, S7, Note 5 ili edge varijante. Prednost je i što nisi kablom vezan za komp. Mana je što grafički ipak zaostaje za PC rešenjima.
U najavi je i Playstation VR, ali za njega nisam nešto gledao.
E sad, i SteamVR i Oculus traže jaku grafiku, ranga 500e, u mom slučaju bi to moralo da se apgrejduje iako su mi CPU i RAM na zadovoljavajućem nivou. Sve u svemu investicija od 1000+ evra a pri tom je moguće i da bi par puta probao i batalio.
Zato me mnogo više privlači Gear VR. Ako već uzmem Galaxy S7 onda za male pare dobijam i VR. Pa sad i ako grafika nije na vrhunskom nivou generalno pruža sličan doživljaj. Sve platforme su još u začetku što se tiče softvera i više su to demoi nego prave igre. Tek treba da se iskristališe i kakva vrste igara, pogleda i kontrola leže u VR-u i ne prave mučninu i zamor.
Koliko sam pohvatao za sada su dva i po igrača u igri. Prvo ovaj SteamVR koji sam kačio skoro, koji je u stvari HTC Vive. Prednosti: senzori za room mode koji ti omogućavaju da se krećeš u prostoru i posebni kontroleri za ruke. Najveća mana cena $800.
Drugo - Oculus Rift, nešto jeftiniji ali bez room mode senzora i kontrolera, pa će verovatno biti slična cifra kad i to dodaju.
Drugo i po - Gear VR. Kažem "i po" pošto je i to powered by Oculus. Najveća prednost je cena - cirka 100e, ali podrazumeva da imaš S6, S7, Note 5 ili edge varijante. Prednost je i što nisi kablom vezan za komp. Mana je što grafički ipak zaostaje za PC rešenjima.
U najavi je i Playstation VR, ali za njega nisam nešto gledao.
E sad, i SteamVR i Oculus traže jaku grafiku, ranga 500e, u mom slučaju bi to moralo da se apgrejduje iako su mi CPU i RAM na zadovoljavajućem nivou. Sve u svemu investicija od 1000+ evra a pri tom je moguće i da bi par puta probao i batalio.
Zato me mnogo više privlači Gear VR. Ako već uzmem Galaxy S7 onda za male pare dobijam i VR. Pa sad i ako grafika nije na vrhunskom nivou generalno pruža sličan doživljaj. Sve platforme su još u začetku što se tiče softvera i više su to demoi nego prave igre. Tek treba da se iskristališe i kakva vrste igara, pogleda i kontrola leže u VR-u i ne prave mučninu i zamor.
Uncharted nisam igrao ali sada znam šta da kupim. A Last of Us je odlična igra.
Sad sam malo slab sa vremenom za igranje. Jedva čekam da poraste bebac pa da peglamo zajedno.
Sad sam malo slab sa vremenom za igranje. Jedva čekam da poraste bebac pa da peglamo zajedno.
Najjeftinije sto sam vam nasao za uncharted 4 je 50e. Sreca pa nemam ps4 vec PC.
Rotore uzmi obavezno remaster prva tri dela pa to natenane i onda 4orku kad izadje. Last of us nisam igrao, ali mi se cini kao sjajna igra.
Trenutno mi se najvise igra Gran Turismo 7 koji ne postoji
E da, malo se pricalo o heavy rain igri, ja sam to presao 2010te i zanemeo koliko je dobra. Uporedo se igra sa vise karaktera, vise prica koje se suzavaju i na kraju vode u jednu, jako tmurna, misticna sa preko 20 mogucih krajeva u zavisnosti od donetih odluka tokom igranja. Vidim da ima i za ps4.
I kad sam vec potkacio stare naslove, nadam se da ste odigrali red dead redemption
Trenutno mi se najvise igra Gran Turismo 7 koji ne postoji

E da, malo se pricalo o heavy rain igri, ja sam to presao 2010te i zanemeo koliko je dobra. Uporedo se igra sa vise karaktera, vise prica koje se suzavaju i na kraju vode u jednu, jako tmurna, misticna sa preko 20 mogucih krajeva u zavisnosti od donetih odluka tokom igranja. Vidim da ima i za ps4.
I kad sam vec potkacio stare naslove, nadam se da ste odigrali red dead redemption

http://www.youtube.com/watch?v=Mbqk5k_7Og4
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Odličan ovaj Drifting 

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Je l igra neko (s klincima) Minecraft? Na prvi pogled deluje retardirano ali igra je pravi biser
Boringly average, but also perfect for school run mums