Kompjuterske igre
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Re: Kompjuterske igre
Nije dzaba 2 milijarde $ zaradio tvorac igre.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Dva zeca tri zeca... Šta zna dete šta je 300 kila
zar nije prodao M$u za jednu milijardu? (Koja luda cifra za igru...)

Boringly average, but also perfect for school run mums
Luda cifra je kad to GTA5 zaradi za prva 72h prodaje 

- Ji 4Tze
Nisam pratio, nisam ni 4. deo igrao. Ovo je nešto prvo što sam ozbiljnije seo da igram posle F3:NV i oduševila me.
Minecraft je super ako si autistican 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Nikad nisam ukapirao o cemu se tu radi.Ji 4Tze napisao:Je l igra neko (s klincima) Minecraft? Na prvi pogled deluje retardirano ali igra je pravi biser
Klinac mi je trazio tu igricu za Sony i kupio sam mu (interesantno da sam je jedva nasao). Vidim da on gleda i tutorijale na youtube i igra tu igru ali meni tu nista nije jasno.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Burazer (17) i ja trenutno igramo Bad Company 2 i Neighbours from hell sve delove
Jel igrado neko nekad Build-a-lot? Meni je odlicna igra za razbibrigu. Ima vise delova, gradis kuce, imas zadatke itd...

Jel igrado neko nekad Build-a-lot? Meni je odlicna igra za razbibrigu. Ima vise delova, gradis kuce, imas zadatke itd...
- Ji 4Tze
Na PCu je čini mi se, lakša za igranje, mada ja imam samo demo na ps3.
Klincu treba malo pomoći, ovaj moj je samo zombije pominjao dok nismo seli zajedno da prostudiramo, dok mu nisam ukazao na kreativni i survival deo igre
A nismo stigli ni do pravljenja mehanizama.
Igra je super pozitivna, kreativna, nemaš ni u jednom trenutku neku lošu reakciju pa ni kad ostaneš bez npr dijamantskog armora jer si "poginuo" a svi itemi ti upali u lavu - kreneš iz početka
creative mod nisam ni probao, sami survival.
Kao Lego je, ne možeš da staneš da sklapaš...
Klincu treba malo pomoći, ovaj moj je samo zombije pominjao dok nismo seli zajedno da prostudiramo, dok mu nisam ukazao na kreativni i survival deo igre

Igra je super pozitivna, kreativna, nemaš ni u jednom trenutku neku lošu reakciju pa ni kad ostaneš bez npr dijamantskog armora jer si "poginuo" a svi itemi ti upali u lavu - kreneš iz početka

Kao Lego je, ne možeš da staneš da sklapaš...
Citam ovo sto pises i prepoznajem termine koje koristi i sin, ali mi i dalje nista nije jasno. Jednostavno ne kapiram poentu igre, koji je cilj...
Uz to mi je ona grafika skroz bezveze...
Uz to mi je ona grafika skroz bezveze...
- Ji 4Tze
http://m.imgur.com/gallery/A1pfs/Milos napisao:Minecraft je super ako si autistican
http://www.planetminecraft.com/server/s ... t-1589323/
...
Ja sam presao Minecraft , igrao 7 dana i ubio zmaja 
Nisam ja rekao da je igra losa , niti da su stvari koje ljudi prave lose , naprotiv , ali trazi ozbiljnu kolicinu vremena , a bolje je za decu da su napolju ili neki sport da igraju , nego da prave replike poznatih stvari u Minecraftu.

Nisam ja rekao da je igra losa , niti da su stvari koje ljudi prave lose , naprotiv , ali trazi ozbiljnu kolicinu vremena , a bolje je za decu da su napolju ili neki sport da igraju , nego da prave replike poznatih stvari u Minecraftu.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Sta tek reci na ovo
Los Santos iz GTA5

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Ji 4Tze
Izvini Novače nisam te prepoznaoMilos napisao:Ja sam presao Minecraft , igrao 7 dana i ubio zmaja

tema su igre pobogu

To ti je od kompjutera
Da se igras na konzoli ne bi imao te simptome 
Reci mi molim te koja je tacno poenta Minecrafta ?

Reci mi molim te koja je tacno poenta Minecrafta ?
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
A šta je Minecraft?
Iskreno - nikad čuo
Kapiram da je igra ... samo kažem da ima i nas koji radimo profesionalno sa računarima od 1987 pa ipak nemamo pojma o Minecraftu

Iskreno - nikad čuo

Kapiram da je igra ... samo kažem da ima i nas koji radimo profesionalno sa računarima od 1987 pa ipak nemamo pojma o Minecraftu