Nekretnine, kupovina, saveti, iskustva
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Nekretnine, kupovina, saveti, iskustva
Ne znam i ne interesuje me previse.
Nije mu ta ista drzava ni omogucila da zaradi te pare, pa ne vidim ni razlog da joj da ogromni deo svog kolaca.
Nije mu ta ista drzava ni omogucila da zaradi te pare, pa ne vidim ni razlog da joj da ogromni deo svog kolaca.
Brzine idu u H-a !!!

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Slažem se u potpunosti. Ovoj državi on ne duguje ni jedne jedine pare.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Kako mu nije omogucila, jel u Africi odrastao? Dala mu je isto sto i svima ostalima koji placaju porez, ukljucujuci sve nas ovde.
Ne treba nesto ulepsavati zato sto ti je neko simpatican.
Sent from my Sony
Ne treba nesto ulepsavati zato sto ti je neko simpatican.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Postoji tu dosta faktora, osim placanja poreza, verovatno. Npr. bezbednost porodice, ambijent u kojem mu odrasta dete, infrastruktura za stici i uteci, spopadanje na ulici (svaka javna licnost mora da se nosi sa time, ali zasto bi trpeo ono sto ne mora - ne zaradjuje on novac sto je popularan u narodu kao pevac, glumac ili rijaliti, vec zato sto proliva svoj znoj)... Ko zna sta sve ne.
Ukratko, svi nesto trube kako bi otisli, ili ce otici, ili su otisli iz Srbije, iz raznih razloga, a ovamo ocekuju da drugi sedi tu...
Tu se cak ne spominju oni koji ovde zaradjuju, ovde zive, a porez (ne)placaju preko off-shore firmi.
Ukratko, svi nesto trube kako bi otisli, ili ce otici, ili su otisli iz Srbije, iz raznih razloga, a ovamo ocekuju da drugi sedi tu...
Tu se cak ne spominju oni koji ovde zaradjuju, ovde zive, a porez (ne)placaju preko off-shore firmi.
@Floyd
Gde ti plaćaš porez?
Gde ti plaćaš porez?
Tamo gde i zarađujem 

Prijava u Monako je iz jednog jedinog razloga, izbegavanja poreza.
Da li on treba da vrati nekome nesto, da li je negde sigurniji, da li ovo ili ono, prosto je nebitno.
Mozete naci sto i jedno opravdanje, ali samo ispadate naivni.
Nemam nista protiv Novaka, cak sam ga skroz zgotivio u poslednjih par godina, ali treba biti i realan.
Sent from my Sony
Da li on treba da vrati nekome nesto, da li je negde sigurniji, da li ovo ili ono, prosto je nebitno.
Nemam nista protiv Novaka, cak sam ga skroz zgotivio u poslednjih par godina, ali treba biti i realan.
Sent from my Sony
Ja ni ne osuđujem Đokovića. Pričao sam samo o cenama nekretnina u Monaku.
Meni je bas antipatican lik nesto, ne pratim ni tenis, ali ne vidim kakvu moralnu obavezu ima prema lopovskoj drzavi. Glupa je ta izjava da je tamo automatski zbog poreza, otkud mi znamo zasto je neko tamo pored milion faktora od kojih je neke pomenuo i Pedja par postova iznad.
Mozda vecina jeste, ali bzvz je generalizovati.
Mozda vecina jeste, ali bzvz je generalizovati.
Mozda sam se ja ugojio od neaktivnosti i zdranja sranje hrane, a mozda zbog kisele kise u Japanu.
Mislim, ko zna, ne treba generalizovati
Sent from my Sony
Mislim, ko zna, ne treba generalizovati

Sent from my Sony
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Ja sam se u ovoj državi školovao, radim u državnoj firmi a posao sam dobio na osnovu tog obrazovanja.Xepoj87 napisao:Prijava u Monako je iz jednog jedinog razloga, izbegavanja poreza.
Sent from my Sony
Privatnik koji ovde radi takodje privredjuje od stanovnika ove zemlje i koristi platni promet u Srbiji.
Novak Djoković je teniser kojeg je stvorio njegov otac, od države nije dobio bukvalno ništa. Založili su zadnji dinar svoje imovine da bi uspeli, kad mu je krenulo nije pravio trule kompromise sa vlastima da bi sebi ušićario neki dinar i olakšao put.
Sva tri nabrojana slučaja imaju istu obavezu prema ovoj državi, da plate porez? Ma važi.
There are 10 kinds of people in the world:
Pa jeste u startu otisao tamo zbog poreza, to niko normalan nece sporiti. Kolko sam cuo platili su neki stan od 40 m2 tipa milion evra i to ti je neka najjeftinija ulaznica da tamo dobijes prebivaliste. Naravno ni ja ne osudjujem samo pricam kako stoje stvari. Doduse smara me to lozenje, kao on nam je ambasador prestavlja nas u svetu, patriotizam i to a vamo zavrne drzavu za 30m a nolomani to poricu.
Nije preterano bitno ali nije ni beznačajno. Zahvaljujući njemu neko bar sazna da postoji država koja se zove Srbija.
Priča se da mu je nađeno UK državljanstvo...
Priča se da mu je nađeno UK državljanstvo...
Vlado, izvrces pricu i govoris u moje ime stvari koje ja nisam rekao.
Sent from my Sony
Sent from my Sony