Škoda Octavia RS
Re: Škoda Octavia RS
Zapravo, cela prica je pocela kada je Nidza rekao da A klasa ima vece medjuosovinsko.od.Octavie, zato sto je lakse na rwd, i ako je a klasa fwd.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
A medjuosovinsko rastojanje 316i klot ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
evo i malo chipnute skode,sada sa vec ozbiljnih 221 ks
https://www.youtube.com/watch?v=yOd8FYk8FAk
https://www.youtube.com/watch?v=yOd8FYk8FAk
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Zanimljiva stvar, eno jedne na parkingu "Alprosa" crk'o dsg...
Bela karavan a mlađa od moje
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Kad kucaš "DSG problem" na googlu dobiješ milion i po rezultata. Ne znači da je toliko menjača crklo, ali je baš da se zabrineš.
Boga mi fight or not, i meni izgleda vrisnuo ili servo kočnice ili kočioni cilindar, slali su upit Škodi, kao javiće mi... U međuvremenu kad god pritisnem kočnicu, čuje se zvuk "pumpanja" kao ono pre kada menjaš kočnice pa pumpaš kočnicu da izađe vazduh.
Iskreno, pomalo sam razočaran, jbt mečka je imala bubice sitne elektronske kvarove ali nijedan od njih me nije direktno ugrožavao, a ovde mi rekoše "Vozi malo opreznije dok ne vidimo šta je."
Iskreno, pomalo sam razočaran, jbt mečka je imala bubice sitne elektronske kvarove ali nijedan od njih me nije direktno ugrožavao, a ovde mi rekoše "Vozi malo opreznije dok ne vidimo šta je."
Pazi, jedini konstantan faktor si ti. Vozis kola koja su poznata kao pouzdana, a kod tebe nisu... Zapitaj se
Jbg, garancija za to sluzi... Ali bas mi je cudno, to jos nisam cuo da se desava...
Sto se DSG-a tice, kupuje nov auto, ne bih razmisljao o tome uopste.
Polovan RS sa DSG-om ne bih kupio, sem ako je jeftiniji za toliko da moze da se uradi remont.

Jbg, garancija za to sluzi... Ali bas mi je cudno, to jos nisam cuo da se desava...
Sto se DSG-a tice, kupuje nov auto, ne bih razmisljao o tome uopste.
Polovan RS sa DSG-om ne bih kupio, sem ako je jeftiniji za toliko da moze da se uradi remont.
Poslednja izmena od NexT u 07 Dec 2014, 01:31, izmenjeno 1 put ukupno.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Google Fight: viewtopic.php?f=4&t=3279
Ova boja se sad nešto fura kod novijih kola,baš mi je ružna. U rangu s onom Lada Riva style na 500L, ako ne i gora.
Slazem se da je odvratna, bar meni, samo nisam bas video da je cesta na ulici.