BMW - generalna tema
Re: BMW - generalna tema
Pročitao sam ali to "premali" i nije neki argument. Cena je već subjektivna kategorija ali M nikada nije bio jeftin.
Ja verujem da je M2 bolji vozački auto od M3 ili M5... iako bih lično pre birao izmedju ovih drugih.
Ja verujem da je M2 bolji vozački auto od M3 ili M5... iako bih lično pre birao izmedju ovih drugih.
Nema sta da se veruje ili ne, pomenuo sam PRODAJU. Ne pisem veliko da se derem nego da naglasim 
Naravno da ima veze koliki je jer pripada segmentu koji se ne prodaje dovoljno.
Nije bitno koliko je dobar ili los kad jednostavno ljude to slabo interesuje u odnosu na segment u kom je m3.
Naravno da ima veze koliki je jer pripada segmentu koji se ne prodaje dovoljno.
Nije bitno koliko je dobar ili los kad jednostavno ljude to slabo interesuje u odnosu na segment u kom je m3.
Pa priznajem da je teško stići trojku ali za 4ku već ima šanse. Nije on toliko ni mali... zanemarljivo je manji od M3 E46.

Brate, mozes do sutra da mi objasnjavas, ja sam lepo obrazlozio da se ta klasa jednostavno ne prodaje toliko koliko veca klasa.
Al su porasla kola u prethodnih 10 godina.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
A mesta sve manje unutra.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Sjajno, moram da nabavim i sebi jedan 
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Sta ce tebi plavi M? 
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Pa zato sto je RWD.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
https://youtu.be/0ASuKgxeRco
Svidja mi se ovaj auto i pored RS3 limusine cu ga ozbiljno razmatrati za kupovinu kada za to dodje vreme. Jedva cekam direktan duel sa RS3 limo. Svaki auto ima svoje prednosti i mane. BMW zbog zadnje vuce, a RS zbog zvuka. I pored sto je 2.5 a onaj 3.0 opet je audijev 2.5 mnogo bolji na zvuku. Cini mi se da je do 100 bolji audi a da je BMW posle 100 tu malo bolji. Bice interesantno u direktnom duelu.
Kažu da je M2 veoma zabavan za vožnju. Priča lik na BMW forumu koji ima novi M3 i Cayman GT4 da mu je ovaj ostavio bolji utisak od oba. Poredi ga sa M3 E46 koji je po njemu poslednji pravi M3.
Hoće li biti RS3 limuzina?
Hoće li biti RS3 limuzina?