Sniženja i promocije ovlašćenih distributera
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Sniženja i promocije ovlašćenih distributera
Octavia je ekstra, ali je dobar paket opreme skuplji znatno od 14k.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ja za skodu nemam iskustva, licno bi pre uvek uzeo astru pogotovo sa popustima koje sad nude, dizel astra je trenutno na akciji 14.xxx, octavija je bila na nekom sajtu isto dizel na akciji ista cena (mada nije navedeno koji model karoserija ako ih ima vise), regularna je 17.000 za dizela, po meni preskupo
Juce bio link sa akcijskom cenom octavije, danas nemogu da nadjem
Juce bio link sa akcijskom cenom octavije, danas nemogu da nadjem

Poslednja izmena od reb0rn u 15 Mar 2016, 22:51, izmenjeno 1 put ukupno.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Specijalna sajamska ponuda kompanije Star Import pripremljena u saradnji sa dugogodišnjim partnerom kompanijom NBG Leasing, trajaće ove godine i nakon završetka sajamske manifestacije BG Car show sve do 30. aprila.
- http://blog.garaza.rs/specijalna-ponuda ... 6dC15.dpuf
- http://blog.garaza.rs/specijalna-ponuda ... 6dC15.dpuf
Posetite www.garaza.rs !
Kupio zet, ja ostao bez teksta, ja ne znam koju magiju poseduju prodavci da UVALE ono djubre!!!!!!!!!!!!Delija napisao:Octavia je ekstra, ali je dobar paket opreme skuplji znatno od 14k.
Aj sto su ga zavrnuli sa senzore parkinga, aj sto je oprema KRS, sedista mala neudobna, plastika dno dna, unutra kao da sedis u traktoru tabla ispred tebe zaklanja 75% kad si na suvozacevom sedistu, vidis samo nebo??? (ja sam 180cm) dizajn golf 2!!!! DNO DNA!
Ko je progurao skodu kod nas samo da mi je znati! znate sta je Astra pa i Corsa (stariji modeli cak, jer zadnji nisam ni video) AVION za ovo!
Aj sto su prodavci obicni lazovi i bitange, obecaju jedno pa ugrade krs, lazu cim zinu, montiraju Continental gume a pricaju o Michelin-u, itd
Mozda sam malo pod utiskom, ali eto cak pokusavam biti objektivan, koje price ljudi prodaju ja ne kapiram, to je magija jer druge nema!
Dnevno svetlo kako sija ne zelim da komentarisem, kineski nalepljeni led-i od 600din lepse izgledaju od one zute sijalice u faru!
Poslednja izmena od reb0rn u 18 Apr 2016, 20:18, izmenjeno 1 put ukupno.
Continental krš? Ok, onda je jasan i ostatak posta.
TT
TT
Mislim na doslednost jer su dileri lazovi teski, ako ti kazu Michelin, itd to treba i da bude, kazem vise sam pod utiskom jer sam na osnovu prica ljudi ocekivao ZNATNO vise!Heinz napisao:Continental krš? Ok, onda je jasan i ostatak posta.
TT
Diler ne zna šta će stići od pneumatika, osim ako je vozilo kod njih na lageru.
TT
TT
- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
@ reb0rn S kim si se ti druze posvadjao pa si takav post napisao , mislim da si bio jedno 89 % neobjektivan

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Kako nema ako isto navede i obeca, a na krs sam mislio generalno, utisak mi je takav, uopste ne kapiram preglednost iz autaHeinz napisao:Diler ne zna šta će stići od pneumatika, osim ako je vozilo kod njih na lageru.
TT
obecali su dodatnu opremu kako ne bi dali popust, zet na to pristao, sad vidi da je dobio stare gume, proveravao je DOT mislim da su 40+ meseci, prvu pomoc matoru, parking senzore u klasi onih kineskih od 1 crvene...
@iggyboy
Pa dobro posto je prvi utisak mozda 59%!

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ako je stvarno tako onda je zet lud sto je uopste i preuzeo taj auto.
Da li su Conti ili Michelin gume je nebitno jer su i jedne i druge vrh ponude, ali da su stare 40+ meseci to ne bi smelo.
Kakve veze preglednost ima sa kvalitetom auta? A inace je u proseku klase.
U stvari - ostali utisci kad se malo slegne prasina
Da li su Conti ili Michelin gume je nebitno jer su i jedne i druge vrh ponude, ali da su stare 40+ meseci to ne bi smelo.
Kakve veze preglednost ima sa kvalitetom auta? A inace je u proseku klase.
U stvari - ostali utisci kad se malo slegne prasina

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ja bi voleo da sednem u tu krš Oktaviju.
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Senzori i jesu kineski ako su im to dali kao "popust", pogledaj pošto su originalni u dodatnoj opremi. Nama je sve lepo bilo objašnjeno, Alpros diler.
Tebi može da se ne sviđa auto, ali to nije do dilera.
Skoda je tipičan auto za Srbiju. Izgled 0, nije iz Nemačke, ali je "nemački", jeftin a firma koja je prodaje radi to kao na vašaru, prosto, seljački i na veliko, pa ko naleti.
Sve me to podseća na Golf 2 iz TAS-a. Na koji fazon hvataju ovolike mušterije, je misterija. Gledam, već velike količine nove "plastične " fabije su prisutne ne putevima.
Jednostavno, Skoda je zamenila tu dvicu.
Meni dizajnom Skoda ne može da prođe. Što neko reče, ona led svetla, ko sa buvljaka. Kakva je kvalitetom, to ne znam. Je li VW ili nije, a nije ni bitno, obzirom na spoljni utisak i jeftine modele.
Sve me to podseća na Golf 2 iz TAS-a. Na koji fazon hvataju ovolike mušterije, je misterija. Gledam, već velike količine nove "plastične " fabije su prisutne ne putevima.
Jednostavno, Skoda je zamenila tu dvicu.
Meni dizajnom Skoda ne može da prođe. Što neko reče, ona led svetla, ko sa buvljaka. Kakva je kvalitetom, to ne znam. Je li VW ili nije, a nije ni bitno, obzirom na spoljni utisak i jeftine modele.
Poslednja izmena od Era u 18 Apr 2016, 22:27, izmenjeno 1 put ukupno.
Nije objasnjeno, vec je na finjaka precutano da to nije ono sto nude zvanicno... generalno bolje da su jurili popust koji su mogli da ostvare neko da im neki sibicar i bandit uvali nesto sto vredi 2 crvene, ali iskreno meni ceo auto na taj "kvalitet" odise na prvu loptu, moz da se ljutite i da mislite da sam pristrasan ali to je moj prvi utisak na 5-10min zagledanjaHeinz napisao:Senzori i jesu kineski ako su im to dali kao "popust", pogledaj pošto su originalni u dodatnoj opremi. Nama je sve lepo bilo objašnjeno, Alpros diler.
Sedista sam vec rekao kakva su, ja se nabo na onu plastiku pored istih kad sam izlazio koliko su stedeli na gabaritetu istih!
Jos mi je smesna recenica koju sam proslih 2 nedelje slisao, kao Octavia ne gubi na ceni, i stvarno ima ih 2 na oglasu od 3-4 godine sa ultra napumpanom cenom, sve to kad saberem, gadi mi se auto tek tada
Poslednja izmena od reb0rn u 18 Apr 2016, 22:29, izmenjeno 1 put ukupno.
Sigurno je zato najprodavaniji u CH.