Mares napisao:Jel postoje neke "univerzalne" VR naocare za mobilni? One kao sto se nude uz najnoviji samsung (ima reklama na tv).
Ja prošle nedelje naručio sinu sa Alija, 11,5eu sa malim Bluetooth game controler-om. Naravno na ovu cenu dodaj oko 300-400din za porez i prepakivanje.
Imam problema sa sinhronizacijom kontakata u mom telefonu (android). Naime, odnedavno mi svaki put obriše novounete kontakte, odnosno "pregazi" ih kontaktima koji su već na Gmail nalogu, umesto da ovima sa telefona (kojih zbog svakodnevno novih unosa ima više) pregazi one tamo. Kako ovo da rešim?
Da nađeš način da pobiješ taj backup kontakata na Gmailu pa ponovo da ih povuče sa fona, doduše nisam siguran kako.
Mene na primer izluđuje što nemam opciju potpunig pristupa (upis) na SIM karticu, samo kopira sa nje. I samo za novi kontakt se nudi opcija gde da ga upiše, bezobrazluk, bukvalno te peisiljavaju da ti oni čuvaju kontakte... Sumanuto
Ima li neko S6 ovde i ima li problema sa povezivanjem fona na PC, Windows 10? Nikako mi ne uspeva, nešto sa driverima ne valja, reinstalirao nekoliko puta i ništa.