Honda crv ulazi u safe mode
Honda crv ulazi u safe mode
Pozdrav svima, nov sam u ovim poslovima pa nemojte zameriti.
Kupio sam nedavno hondu CRV 20 2012god, tri puta sam već posećivao servis.
Auto jeste u garanciji godinu dana ili 5000km
problem je sledeći: po gradu nema nikakvih problema ali kako se izadje na auto put i drži konstantno brzina od 130-140 auto udje u safe mode i onda moram da ga ugasim upalim pa nastavim
zadnji put mi se to desilo tek posle 250km ali posle toga konstantan problem.
u servisu su prvo rekli da je do goriva ja na put i problem celim putem, kada sam se vratio oni mi zamene svećice i kažu to je to, posle 15 dana ja opet na put proble je posle 150-200km počeo i nije prestajao.
posle kad sam se vratio u hondi kažu oprali smo dizne, naštelovali ventile i sad je sve ok, pritom ga oni izvedu na test vožnju i desi se i njima isti problem ali kažu upalila im se lampica za ulje to je do ulja sigurno jer je po standardima sada sipano 5w30 a izgleda zbog pritiska njemu to neprija retko ulje sad su ga zamenili i kažu trebalo bi da su rešili problem.....užas
pitanje je jel je imao neko sličan problem ili ima ideju šta činiti auto je prešao 85000 i ovde je kupljen, idem na put za 15ak dana sa dvoje male dece pa ne bih da se opet igram po auto putu pali gasi
hvala svima ako neko može pomoći
pozdrav
Kupio sam nedavno hondu CRV 20 2012god, tri puta sam već posećivao servis.
Auto jeste u garanciji godinu dana ili 5000km
problem je sledeći: po gradu nema nikakvih problema ali kako se izadje na auto put i drži konstantno brzina od 130-140 auto udje u safe mode i onda moram da ga ugasim upalim pa nastavim
zadnji put mi se to desilo tek posle 250km ali posle toga konstantan problem.
u servisu su prvo rekli da je do goriva ja na put i problem celim putem, kada sam se vratio oni mi zamene svećice i kažu to je to, posle 15 dana ja opet na put proble je posle 150-200km počeo i nije prestajao.
posle kad sam se vratio u hondi kažu oprali smo dizne, naštelovali ventile i sad je sve ok, pritom ga oni izvedu na test vožnju i desi se i njima isti problem ali kažu upalila im se lampica za ulje to je do ulja sigurno jer je po standardima sada sipano 5w30 a izgleda zbog pritiska njemu to neprija retko ulje sad su ga zamenili i kažu trebalo bi da su rešili problem.....užas
pitanje je jel je imao neko sličan problem ili ima ideju šta činiti auto je prešao 85000 i ovde je kupljen, idem na put za 15ak dana sa dvoje male dece pa ne bih da se opet igram po auto putu pali gasi
hvala svima ako neko može pomoći
pozdrav
Re: Honda crv ulazi u safe mode
Ako u Delti nisu znali šta je pa su krenuli sistemom eliminacije, teško da će neko imati rešenje putem foruma.
TT
TT
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Da li izbaci neku grešku u tom trenutku? Kad ga ugasiš i upališ on radi normalno?
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Neprijatna situacija. Nisam čuo za taj problem. Bolje traži na guglu, u Srbiji ima malo vlasnika CR-V-a na forumima. Mada ne znam ni šta bi tražio ako nemaš uvid u to šta dijagnostika izbacuje.
Da nije prljava usisna grana?
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
S obzirom da su rekli trebalo bi da je to to, neznam ni ja više šta činiti.
Još jedan čovek mi je danas pomenuo da može da bude problem do izduva ali dok nekrenem na put gde ću voziti konstantno 400-500 km pod tom brzinom nemogu ustanovizi jesu li rešili problem
hvala u svakom slučaju svima
Još jedan čovek mi je danas pomenuo da može da bude problem do izduva ali dok nekrenem na put gde ću voziti konstantno 400-500 km pod tom brzinom nemogu ustanovizi jesu li rešili problem
hvala u svakom slučaju svima
izbaci ček lampicu nekad treperi nekad konstantnu, ali u prvom trenutku upali sve tvari na tabli što ima pa onda ja stanem ugasim upalim, i ostane samo ček lampica .....
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
U garanciji je..
Da nije beli sa AT menjačem?
Da nije beli sa AT menjačem?
Boringly average, but also perfect for school run mums
Nije, brao kupljen u car marketu, prešao 85000, kupljen ovde, vlasnik menjao staro za novo
- Ji 4Tze
Bio jedan beli kod Pileta na zameni klipnjače kad je vozač uleteo u duboku baru i došlo do hidroudara.
Da nije ovaj braon?

http://www.hondaclub.rs/forum/topic/593 ... ve-se-zna/

Da nije ovaj braon?

smiga napisao:Juče sam otvorio ovu temu u nameri da "opljunem" Carmarket, jer sam shvatio kakve automobile prodaju.
Tema je sinoć imala narativni opis sa sve fotografijama. Ko je pročitao, zna o čemu se radi..
Obrisao sam sadržaj,jer poštujem odnos HCS sa Deltom, a Carmarket je Delta.
Honda kojoj je zveknuo motor zbog preopterećenja i preforsiranja, samo je vraćen u život i pušten u prodaju.
Carmarket je u ovom slučaju odradio posao kao svaki šabački muljator, po sistemu da uvalim drugome, važna je zarada.
Bruka, zato se pazite svetlećih reklama, velikih salona i zgodnih hostesa...
Ovo je mali grad, u njemu sve se zna!
Tema može da se briše, a ja sam rekao šta mislim.
Nisam siguran da bi iko od nas bio srećan, kada bi posle kupovine auta od 16000e, video ovakvu fotografiju, pogotovo posle prećutkivanja od strane prodavca.
Prvi CRV kom je izvađen motor od kad postoji Honda-Delta, tako su mi rekli u servisu. Izgleda da je korišćen kao radna mašina.(ubi ga prikolica)

to je ta bg 578vešta je sa ovim autom ?
pošalji mi tvoj br molim te
pošalji mi tvoj br molim te
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
U, sunce ti... 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Ji 4Tze
To sam ti citirao poruke iz teme sa drugog foruma, Smiga je to video tamo pa preneo na forum pa obrisao pa opet dopisao u par postova... može da se iskopa negde njegov broj, verovatno ima još neku Hondu u oglasima ali ja bih ti ozbiljno preporučio da se vratiš u Deltu tj. CarMarket i da ti vrate pare jer su te ozbiljno zavrnuli.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Kuku... TAcno da im zakucas s advokatom na vrata...
Brzine idu u H-a !!!

Ko zna šta piše u ugovoru.
TT
TT