Velja napisao:To je već nešto drugo, prihvatljivo - moramo ga shvatiti, a ja ga i razumem
Godinama vozi mali francuski autić, odbija bubrege, pravda se devojci što nema ni klimu, objašnjava drugarima i roditeljima da je sve to zbog staze i ležanja...
A tamo, mrski fauve bedž mu se zaleti u retrovizor i zajaše branik - i to u punom komforu
Pazi za cestike! Sta sve neces procitati... pa i zapregu konjsku da isteras na stazu zadrzace lambo 3 krivine jos ce mu se i na haubu israti a da li je to za cestitke ??
Pravite od muve slona, i Markoni je spustio loptu. Ja sam se osvrnuo na Veljinu konstrkciju da se radi o kompleksasu koji je zadrhtao od uzbudjenja kada je video golfa.
Od citavog navaka jedini detalj vredan diskusije sto je pug blokirao golfa 3 krivine?
Tezi je dosta, ali tesko da je duplo, samo nema sta da se lomi na pravcu, tj ako mu je u braniku u krivini, a znatno je brzi trebalo bi da ga preskoci u izlasku.
Koliko sam ja shvatio, nije ga zatvarao 3 gruga nego 3 krivine, a to je skroz normalno, ako su vezane krivine bez pravaca opusteno je mogao da ga zatvara i sa 100KS.
Pug ima oko 760 kg fabricki ako nema klimu. Motor je fabricki sa 118ks, moze da se digne na max 130 i kusur usisom i izduvom. Oba vozaca imaju strasna vremena, a 6 sek razlike nije drasticna razlika na 1 i 40 sek kruga.