NAVAK Track Day
Re: NAVAK Track Day
Nema R 400ks i ne bi auto slične težine sa 200ks bio brži na slikovima.
https://www.facebook.com/topspeedmagazi ... 303167776/
Nije ni daleko od 400 konja,ako se ovako lansira.Aco ili Marko da li znate da li je Milos radio i DSG remap ?
Nije ni daleko od 400 konja,ako se ovako lansira.Aco ili Marko da li znate da li je Milos radio i DSG remap ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Zato i kazem, cim on prati A45 restyle od 381ks.i 4.2s 0-100 i brzi je od 367ks RS3-ke, verujem da ima vise od navedenih 340ks.
Mada, mozda su rs3 i a45 napucani opremom, a to podize kilazu za 100kg lagano.
Ako se secam dobro, Milosev Golf nema neku opremu, pored panorame i xenona.
Sent from my Sony
Mada, mozda su rs3 i a45 napucani opremom, a to podize kilazu za 100kg lagano.
Ako se secam dobro, Milosev Golf nema neku opremu, pored panorame i xenona.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Pa i panorama je teska dosta,kad smo sedeli u Kaldu uporedili po saobracajnoj razlika izmedju mog i njegovog auta je 50 kg.
Mozemo mi da pricamo ovako napamet,ali deluje mi da je pre na 360 konja nego 340 (sto opet i varira od kvaliteta benzina).
Sto naravno ne umanjuje cinjenicu da Milos super vozi i da je pre to razlog odlicnog vremena na trackday , nego remap.
Mozemo mi da pricamo ovako napamet,ali deluje mi da je pre na 360 konja nego 340 (sto opet i varira od kvaliteta benzina).
Sto naravno ne umanjuje cinjenicu da Milos super vozi i da je pre to razlog odlicnog vremena na trackday , nego remap.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Kakve veze ima kako se zove ? Covek je sampion u kartingu , sigurno zna da proceni bolje od nas ovde idealnu putanju za stazu , a samim tim ostvari bolje vreme.
Nije radjen remap DSGa
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Covek je skinuo gotovo 2mm sare sa guma, cini mi se da to dovoljno govori o voznji, a i o lezanju auta
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
samo kazem to mu je jos jedan plus 
Evo je fina reportaza sa slikama, ima i forumasa u stolicama
http://www.bud3.net/2016/04/bud3-track-day-april/

Evo je fina reportaza sa slikama, ima i forumasa u stolicama

Milose, u saobracajnoj pise kataloska vrednost, a sa opremom neki mogu da variraju 100-150kg.
Nisam ni rekao da je panorama lagana, vec da je to razlog zasto je dobio rs3, mada na 100m je smesno i porediti te masine, bolje gume i prica bi bila obrnuta verovatno.
Sent from my Sony
Nisam ni rekao da je panorama lagana, vec da je to razlog zasto je dobio rs3, mada na 100m je smesno i porediti te masine, bolje gume i prica bi bila obrnuta verovatno.
Sent from my Sony
Mapiran auto moze u nekim rezimima da ide bolje od nemapiranog sa malo vecom maksimalnom snagom. Rekao bih da je to ovde slucaj.
Moja procena je da eR ima oko 350 KS. Neki duzi drag sa AMGom bi pokazao vise verovatno. Ima dosta i do guma iako su 4x4, i oni imaju klizanje prednje osovine sa starta.
Htedoh reci da sa klipa ne mozemo ceniti da Golf ima 400 KS, tj da uopste ima vise od RS3 i A45ice.
Moja procena je da eR ima oko 350 KS. Neki duzi drag sa AMGom bi pokazao vise verovatno. Ima dosta i do guma iako su 4x4, i oni imaju klizanje prednje osovine sa starta.
Htedoh reci da sa klipa ne mozemo ceniti da Golf ima 400 KS, tj da uopste ima vise od RS3 i A45ice.
Nisam ni mislio da ima 400, nego vise od 350 koje ste rekli da ima.
Ovde napisase da je AMG bio brzi, a ja sam mislio obrnuto ranije, tako da je onda to oko 350ks totalno realno.
Sent from my Sony
Ovde napisase da je AMG bio brzi, a ja sam mislio obrnuto ranije, tako da je onda to oko 350ks totalno realno.
Sent from my Sony
I ja sam procitao na Garazi da je bio najbrzi na testu ?
Jok, evo rekli ivi iz Top Speeda da je najbrzi amg, ali da je Golf poslednji pustio gas, pa zato otisao, verovatno zato sto zna svoju stazu bolje i stiskao je tu vise puta auto 
Sent from my Sony

Sent from my Sony