Sport
Re: Sport
Jel' to nešto imaš generalno protiv modnih revija ili ti samo ova smeta?
Tomu nam ne diraj, barem zna rakiju da peče.
Tomu nam ne diraj, barem zna rakiju da peče.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Gledam ovu jadnu Barselonu i jadan fudbal, jadnog Suareza i Nejmara, jadne navijače na tribinama i svi se kao raduju na 6:0 od čega tri poklonjena penala i poklonjen igrač više. Kako da ih ne mrziš posle?
- methane.master
Mislim da pre tekme ladno priđe odbrambenom i kaže da će ga ujesti ako ga ne pusti da da gol. 

Širim haos!
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Pre svega mislim na ponašanje generalno, ne sporim fudbalsko umeće.blaugrana napisao:Sve, sve al' sto jadan Suarez?
Covek je mozda i jedini primerak klasicne 9 u danasnjem fudbalu
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Iz cele ekipe bih izdvojio Maskerana, Rakitića, Inijestu, Busketsa i pre svih, Mesija kao izuzetno korektne igrače
Jedino sto sam gotivio iz Barselone su bili Brazilci ( Romario , R. Carlos , Ronaldo , Rivaldo , Ronaldihno ) , a uvek su bili antipaticna ekipa .
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- methane.master
Jel mi verujes Masteru da mi je on prvi u glavi od ne R Brazilaca,cak i ispred Pelea.
Valjda zato sto je izvrteo sirotog Pavela ovako pre skoro 15 godina.
https://www.youtube.com/watch?v=sGBzjn76chQ
Valjda zato sto je izvrteo sirotog Pavela ovako pre skoro 15 godina.
https://www.youtube.com/watch?v=sGBzjn76chQ
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .