Grčka
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Grčka
Ma daj bre sta se tripujes. Napakuju te na 5cm sa svake strane al ne moze nista da ti bude.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ne tripujem se nego znam sebe, ako bi se nesto dogodilo bio bih nesnosan i sebi a kamoli drugima, upropasteno bi mi bilo letovanje.
a kako izadjemo ako nas napakuju na 5cm ? Nego .. kakvi su putevi na Tasosu ?

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Putevi su odlični za normalna kola, e sad kakvi su za spušteni i30 sa trkačkim kadicama ne znam 
Imaš na par lokacija lošiji put do plaže, ali tu isto prolaze sva normalna kola, tu ionako ideš 10-20 na sat tih par stotina m.

Imaš na par lokacija lošiji put do plaže, ali tu isto prolaze sva normalna kola, tu ionako ideš 10-20 na sat tih par stotina m.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ja sam se sasvim komotno "spakovao" tamo gde sam hteo. Pola metra i napred i nazad, jedna strana do zida, a sa druge bar metarOgi napisao:Je l stvarno na tom trajektu za Tasos tolika frka, ne bih da ostetim auto i upropastim letovanje ? Tipa parkiranje na mm...

Glavni put je odlican. Do plaza zavisi kako koji.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Day Walker
Ogi uvek se parkira auto po auto u jedan red. Kad vozaci izadju, tek onda se pakuje drugi red. U auto ulazis kada ode taj s tvoje leve strane.
Ostali putnici izlaze i ulaze u auto van trajekta.
Ostali putnici izlaze i ulaze u auto van trajekta.
Brzine idu u H-a !!!

- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Poenta je da se ni na jednom trajektu ne pakuješ sam već uvek pratiš instrukcije ljudi zaduženih za to. Kako na ulasku tako i na izlasku. Samo lagano, prati lika koji te navodi i nema problema.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
On hoce da te "spakuje" na 10 cm, ali cik da vidim da to uradi sa mojim autom 
Nisam bez razloga napisao da sam se sam "spakovao" tamo gde sam hteo i kako sam hteo.

Nisam bez razloga napisao da sam se sam "spakovao" tamo gde sam hteo i kako sam hteo.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Day Walker
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Prošli put kad sam bio na trajektu izađem iz auta i počnem gore da se pitam da li sam povukao ručnu i ostavio van brzine. Preznojavao sam se ceo put ali nema povratka dole. Na kraju se ništa nije desilo, verovatno sam i ostavio sve kako treba. A i podloga je rebrasta, auto se verovatno ne bi ni pomerio.