Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Re: Dobro veče

Post od shandu90 »

Ja cekam pare :rofl:

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Ma kakve pare, ovo je drugarska opklada. Na kraju daberemo sve koliko je odstupalo i ko bude najblizi pobedio je. Evo ja cu racunati ako druge bude mrzelo :D
Korisnikov avatar
LukaMaletin
Reactions:
Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015

Post od LukaMaletin »

Evo i ja da dam moju prognozu :D
Sns 40%
Sps 13%
Ds 8%
Srs 7%
Tadic,Radulovic 6%
Levica 5%

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Nema Boga da Tadic osvoji 8 i kakvi crni Dveri 11 mada je Bosko imao vrhunsko izdanje na RTS pre neki dan. Zabrinut sam iskreno za rezultate. Ljudima preko 65-70 godina zabraniti glasanje kao i nepismenima. Sta bre babe i dede da mi kroje sudbinu, mars bre, to isto vazi i za moje roditelje ! Otac vrsi jutros kampanju za Vucica, ej ! Poludeo sam !

Sto SPS toliko dajete kada im je otisao PUPS ?
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

:D
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Ogi napisao:Ovo sto smo glasali za odbonike opstina, vise se ne glasa direktno za gradonacelnika kao pre ?
Vanredni izbori za Skupstinu Grada nisu odrzani, tj bili bi da je trenutni gradonacelnik podneo ostavku na funkciju. Tako da oni svakako slede, ali po redovnoj proceduri, na cetiri godine, sto mu dodje 2018. - zajedno sa predsednickim.
Korisnikov avatar
Kornjaca Rade
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet

Post od Kornjaca Rade »

SNS 49%
SPS 11
ČBČ 7
DSS 7
DS 6
SRS 6
DJB 5
Korisnikov avatar
masaivan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 14:32
Garaža: Citröen C4 1.6 BlueHDi 120

Post od masaivan »

Mandat Predsednika Republike je 5. godina.

TT
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

SNS - 42 %
SPS - 10 %
SRS - 9 %
DS - 6 %
DSS/Dveri - 6 %
LDP/SDS/LSV - 5 %
Radulovic - 5 %
Borko - 2 %
Zavetnici - 0.5 %

Izlaznost - 55 %
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

pedja napisao:
Ogi napisao:Ovo sto smo glasali za odbonike opstina, vise se ne glasa direktno za gradonacelnika kao pre ?
Vanredni izbori za Skupstinu Grada nisu odrzani, tj bili bi da je trenutni gradonacelnik podneo ostavku na funkciju. Tako da oni svakako slede, ali po redovnoj proceduri, na cetiri godine, sto mu dodje 2018. - zajedno sa predsednickim.
Znaci ako recimo neka stranka osvoji vecinu u opstinama, oni nikako ne mogu da izglasaju nepoverenje ljigavom ?
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

@masaivan Eto, moja greska, ali zbog troskova, ali i onoga "da se vidi ciji je veci" ili "ako nemam podrsku gradjana, povlacim se iz politike (pa cu se vratiti)", obicnu budu o jednom trosku :mrgreen:

I slazem se sa Milosevim redosledom. U procente ne zalazim, ali ce prva tri biti tim redosledom, a ostali ce biti oko cenzusa, pa sta bude.

@Ogi - Ukoliko neko ima vecinu, moze opstruirati (kako kazu strucno :D) rad Skupstine i naterati gradonacelnika da podnese ostavku, kako bi se izabrao neki po volji vecine. E, to nece da bude u ovom krugu.
I mnogo si brate nervozan. Ja bih delio tvoju nervozu da postoji neko ko bi radio drugacije, pa da cemo nesto da dobijemo pobedom nekog sa liste, makar to bio i neki neznani junak :kezo:
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Post od branja »

Ova Miloseva prognoza mi je najlogicnija.
Mada mislim da Borko nece preci celzijus i da ce ds, dss, cbc i radule biti tu oko cenzusa.
Koji su ovi zavetnici? Zanimljiv naziv, kao templari, vitezovi okruglog stola.

Poslato sa Lumia 925
Slika
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Bojim se da će radikali stvarno biti iznenađenje ovih izbora, koliko se klinci lože na Šešelja to nije normalno. Nemaju pojma ni o čemu se tu radi, ko je on i šta je bio, šta je radio, ali je glasan i bahat a to se ceni :mrgreen: Dakle, gledaćemo opet Radetu i onu krivoustu u skupštini :glavomuzid:

Voleo bih da DJB uzme osetan procenat ali sam pomalo i skeptik, strašno koliko su ih u zadnjih par nedelja zajašile demokrate (ili neko ko se tako predstavlja). Svi ostali, osim mrtvih socijalista, su verovatno u tom rasponu 4-8%. Najbolje bi bilo kad bi svi ušli u skupštinu :mrgreen:

Btw već se prijavljuju silne nepravilnosti na biračkim mestima, nadam se samo da neće biti nekog ozbiljnijeg sranja.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Ogi, ne moramo da komentarišemo svakoga posebno, ni ja nisam srećan svojom prognozom ali sam je izneo radi malo zezanja :)

Miloše, digao si analizu na novi nivo :D

Izlaznost i po meni jedva preko 50% ajd nek bude 52.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Miloš je tu negde...DJB je dosta pokupio od onih "last minute neodlučnih" i ima šanse da prođe cenzus iako se nedeljama vrteo na 4-4,2. DS je padao u poslednjim momentima, iako je trebalo da prođu cenzus bez problema...sad će da se bore za prolazak. SNS, SPS i SRS ne treba da strahuju za cenzus, svi ostali će da budu na guzove...teško da će svi (4 liste) proći jer je SNS promenio strategiju usred kampanje i od kampanje za malu izlaznost posle oslobađanja Šešelja krenuo u kampanju za što veću izlaznost da bi otežao dostizanje cenzusa.
Odgovori