U soku sam.Delija napisao:Stevo, nemo' da se ljutis, al' i ti pretendujes da stanes u red...Delija napisao:Viskovic samo sto ne popu*i Federeru...![]()
Pa da, klasican pljuvac...Ogi napisao:Djokovic je zivi seronja. Jos na RG je imao ispit zivota - ili jesi, ili nisi - LAV - on je pokazao da nije.
Rafa i odvratni Federer igraju 7-8, koliko god godina, u VRHUNSKOJ formi a Novak je sastavio 6 meseci i cao zdravo... zato na zalost nece uci u istoriju tenisa kao njih dvojica... ovo je cinjenica i realno stanje stvari, mozete da me pljujete koliko hocete ali Novak nije njihova klasa i tacka... jer kada ne moze KONSTANTNO da igra vrhunski tenis onda nije ni zasluzio da ostane br. 1, stavise, trebalo je odavno da padne na listi ali eto, sastavio je godinu dana...
Ogi, povuci voduOgi napisao:Djokovic je zivi seronja. Jos na RG je imao ispit zivota - ili jesi, ili nisi - LAV - on je pokazao da nije.
Rafa i odvratni Federer igraju 7-8, koliko god godina, u VRHUNSKOJ formi a Novak je sastavio 6 meseci i cao zdravo... zato na zalost nece uci u istoriju tenisa kao njih dvojica... ovo je cinjenica i realno stanje stvari, mozete da me pljujete koliko hocete ali Novak nije njihova klasa i tacka... jer kada ne moze KONSTANTNO da igra vrhunski tenis onda nije ni zasluzio da ostane br. 1, stavise, trebalo je odavno da padne na listi ali eto, sastavio je godinu dana...
A ti to znas,posto zivis sa njima? To sto oni trose pare,ne znaci da su prema njemu losi.sebekkg napisao:u pravu si, ali oni su u tom trenutku usli u pozajmicu jer su videli da imas sanse, ali u medjuvremenu se njihov stav prema detetu promenio. sada ga gledaju kao masinu za pravljenje novca, a ne na sina.
Ogi napisao:Djokovic je zivi seronja. Jos na RG je imao ispit zivota - ili jesi, ili nisi - LAV - on je pokazao da nije.