Jaguar F-Pace
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Re: Jaguar F-Pace
Kao XF bokte čoveče
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Pa koliko konkurencija kosta?
Ne vidim nista cudno sto kosta kao XF, ne bi me cudilo ni da kosta vise.
Ne vidim nista cudno sto kosta kao XF, ne bi me cudilo ni da kosta vise.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Trebalo bi da je jeftinija, bar sa osnovnom opremom, X3 klot kosta jedno 10% manje. Opet kazem, nemam konfigurator pa da izjednacim opremu i vidim cenu.
F-Pace je meni bas lep auto, sjajno izgleda, vrlo rado bi vozio taj auto. Sa druge strane, nekako mi je mnogo skoro 50k evra za klot suv D segmenta.
F-Pace je meni bas lep auto, sjajno izgleda, vrlo rado bi vozio taj auto. Sa druge strane, nekako mi je mnogo skoro 50k evra za klot suv D segmenta.
Iskreno ne cudi me da je skuplji od klot X3 i to mi je skroz logicno. Mnogo je sveziji i atraktivniji model pride gadja da bude eksluzivniji, skroz ima smisla da bude skuplji.
Vrlo je moguce, cak verovatno da je full napucan X3 bolji od F-Pace ali onda i cena vise nije takva.
Vrlo je moguce, cak verovatno da je full napucan X3 bolji od F-Pace ali onda i cena vise nije takva.
- Risto
Evo šta kažu cenovnici konkurencije:
BMW x3 2.0xd - 39.890 evra
GLC 220d 4M - 43.356 evra
Skuplji je i od GLC, koji je svež model na tržištu, mada ovako napamet pričati nije uputno jer se tu svašta može izdešavati izjednačavanjem opreme. Po meni je sjajna ponuda i GLC 250d 4m za 44.712 evra sa jakim motorom, 4x4 pogonom i automatskim menjačem.
Mogu da se složim da F-Pace cilja malo drugačije kupce, kupce koji hoće da se malo izdvoje iz mase i ne gledaju baš na svaki evro.
BMW x3 2.0xd - 39.890 evra
GLC 220d 4M - 43.356 evra
Skuplji je i od GLC, koji je svež model na tržištu, mada ovako napamet pričati nije uputno jer se tu svašta može izdešavati izjednačavanjem opreme. Po meni je sjajna ponuda i GLC 250d 4m za 44.712 evra sa jakim motorom, 4x4 pogonom i automatskim menjačem.
Mogu da se složim da F-Pace cilja malo drugačije kupce, kupce koji hoće da se malo izdvoje iz mase i ne gledaju baš na svaki evro.
Jaguar uvek dolazi dobro opremljen, a to je ono sto cene kod Nemaca dize u nebesa, ne motor.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Veći je od X3, GLC i Q5 a meni lično i atraktivniji.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Mogu da shvatim da ljude ne interesuju kola, pa i ne moraju da znaju politike cena proizvođača. Mogu da shvatim i da isti takav tip ljudi zamara da ulaze u cene opreme i da mere na kantar ko ima kakvu opremu, da gledaju kroz osnovne pakete ili neke osnovne stvari i da im se može potkrasti da je nešto jeftinije, što je skuplje i obratno. Ali, ne mogu da shvatim da na auto forumu gde se o tome diskutuje, ljudi stalno ponavljaju istu grešku kada gledaju cene.
- Risto
Starce,
Problem je u tome sto ne postoje konfiguratori pa je tesko pravilno izmeriti cenu. Isto sam i ja naglasio, jer i po meni osnovna cena ne govori puno, ali kako u Srbiji da nadjem te detalje kada nema konfiguratora?
Nemacki konfigurator nije merodavan zbog odstupanja u ceni, konkretno, Jag je u DE jeftiniji za cca 5k evra.
Problem je u tome sto ne postoje konfiguratori pa je tesko pravilno izmeriti cenu. Isto sam i ja naglasio, jer i po meni osnovna cena ne govori puno, ali kako u Srbiji da nadjem te detalje kada nema konfiguratora?
Nemacki konfigurator nije merodavan zbog odstupanja u ceni, konkretno, Jag je u DE jeftiniji za cca 5k evra.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Risto, a što se onda upuštaš u prosuđivanje ko je skuplji, a sam priznaješ da informacije nisu potpune?
U Srbiji teško da ćeš u skorije vreme doživeti da Jaguar ima konfigurator. Ono što ima u salonu to se pregovara kao na bazaru, a ono što se naručuje je sigurno skuplje jer se radi o pojedničanim narudžbinama i to su kupci koji su čvrsto naumili da kupe Jaguar i onda ih naravno deru.
Konfigurator u Nemačkoj je mnogo merodavniji jer tamo ima svih opcija i može da se vidi pravi odnos među cenama...pri tome Nemci imaju tu uvek prednost jer su na domaćem terenu i u Nemačkoj su najjeftiniji.
U Srbiji teško da ćeš u skorije vreme doživeti da Jaguar ima konfigurator. Ono što ima u salonu to se pregovara kao na bazaru, a ono što se naručuje je sigurno skuplje jer se radi o pojedničanim narudžbinama i to su kupci koji su čvrsto naumili da kupe Jaguar i onda ih naravno deru.
Konfigurator u Nemačkoj je mnogo merodavniji jer tamo ima svih opcija i može da se vidi pravi odnos među cenama...pri tome Nemci imaju tu uvek prednost jer su na domaćem terenu i u Nemačkoj su najjeftiniji.
Isti su paketi kao u Nemackoj, a dovoljno je da vidis pocetni sta sadrzi i da uporedis sa Nemcima.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
- Risto
Upao sam u klopku poređenja baba i žaba, hteo sam da postavim podatak o ceni i dao sam komentar.
Nisi upao u klopku, nego si pogresio sa izjavom da je Jaguar skup 

Iz Crne Gore.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Jaguar F-Pace
Sad videh na Zlatiboru 2 kamiona F-Pace-ova. Svi registrovani, na FR table. Vidim ima i nekih XF-Rova, 3-4 kom.
Odlicno izgleda F-Pace uzivo.
Poslato sa Tapatalk-a
Odlicno izgleda F-Pace uzivo.
Poslato sa Tapatalk-a