Dobro veče
Re: Dobro veče
+2.3 il 2.4 zbog zadnjaka 

Pa nije daleko od tog procenta. Srbija je realno zemlja penzionera. Imaš onaj CIA sajt, pogledaj za Srbiju, a pogledaj za Tursku recimo. Koliko stanovnika ima ispod 25 godina 

Koliko razumeh, 52% izlaznost.
Sent from my m2 using Tapatalk
Sent from my m2 using Tapatalk
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Ja napisao jutros u 11:14Mladen7 napisao:Ajd kad se igramo, neka moja prognoza...
Izlaznost -58%

Pobedili nasi u Cikagu 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
DJB za sada ispod crte.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

A SNS 55%, 5% prebrojanih glasova.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Tema Zašto je Srbija tu gde jeste otvorena naredna 24 časa. Tamo trpajte sve gluposti, neka Nextova tema bude oslobođenja prepirki. Hvala na razumevanju. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Rekao Geza da ovde pisemo viewtopic.php?f=25&t=1072&p=579091#p579080
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Pa treba naci tu temu 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Milose bas si se naostrio za veceras 
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk

Ja se iskreno lomim vec 2-3 godine da li da ostajem u Srbiji ili da idem preko,ovo me je definitivno prelomilo.
Ako mozes da radis servis u DE, mozes i da zivis preko 

Veruj mi da nikad jasnije nisam video to nego sad.