Sport
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Sport
Tacno. Klub na zdravim (finansijskim) nogama, sto je danas retkost.DukeNS napisao:Vengera drze tako dugo, jer im donosi odlicne pare. Oni su napravili klasicnu kompaniju, a rezultat ako dodje, super...
Navijacima to moze da se svidi ili ne, ali para kaplje.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Master ljubitelj old school engleskog fudbala. Formacija 4-4-2, odbrana sacinjena od Vinnie Jones igraca i brza krila.methane.master napisao:Leicester City šampion!![]()
![]()

- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Ja sam u zadnjih 4-5 godina baš zgotivio Livdžu, ja volim te ekipe sa tradicijom. Inače navijam za Zvezdu i Inter 
Ne bi sebe mogao da zamislim kao navijača neke novopečene ekipe, tipa PSG, ali sam svestan da bez para nema jake ekipe...

Ne bi sebe mogao da zamislim kao navijača neke novopečene ekipe, tipa PSG, ali sam svestan da bez para nema jake ekipe...
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Ja otkad znam za sebe za Liverpul i Inter 

Ja sam bio simpatizer ( to je ipak pravilni termin,navijac je neko ko ide redovno na utakmice i kod kuce i na strani) PSG do dolaska Arapa.Upoznao sam nase u Parizu koji su u Lutece Falco,kazu ceo grad zivi za fudbal,a fudbaleri ne mogu da se sastave.Nesto kao nasa reprezentacijaRisto napisao:Ja sam u zadnjih 4-5 godina baš zgotivio Livdžu, ja volim te ekipe sa tradicijom. Inače navijam za Zvezdu i Inter

Od Engleza kad bih nekog morao da izdvojim,simpatizer Celzi i Vile,od Italijana Inter/Lazio/Verona.
A izricito ne volim Barcelonu i Livorno.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Pa junajted valjda nece jos sezonu menjati LVG-a, Sir cuva mesto Gigsu. Zao mi malo njih, realno su institucija naspram recimo Celzija. Na L'pool se nikad nisam nesto lozio, ali kako da ostanes ravnodusan na Klopov klub, onaj covek je genije.
Venger je za pravljenje para odlican, o igri govore (ne)uspesi svih ovih godina. O Sitiju ni jedna lepa rec. I drago mi je da ce svima njima Lester ili bar pevci da zapuse usta. Bundes liga, po mom misljenju na dosta nizem nivou nego prethodnih godina.
I da,
Forza Roma, forza lupi!
TT

I da,
Forza Roma, forza lupi!

TT
Имам једно потпитање...
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Ja slabo posjecujem utakmice, idem na basket (EL i ponekad Aba ligu) tipa jednom mesecno (nekada dva puta). Odem i na Marakanu tri puta godisnje i to je od mene. Upadne tu povremeno i neki vaterpolo, odbojka ili rukomet ali to je sporadicno...
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Milos napisao:
Ja sam bio simpatizer ( to je ipak pravilni termin,navijac je neko ko ide redovno na utakmice i kod kuce i na strani) PSG do dolaska Arapa.Upoznao sam nase u Parizu koji su u Lutece Falco,kazu ceo grad zivi za fudbal,a fudbaleri ne mogu da se sastave.Nesto kao nasa reprezentacijaI jako gotivna prica,kazu odes na utakmicu,znas da je svaki ishod moguc,ali samo ne sme da se izgubi od Marseja.
Nasi ljudi su im bili vodeci na tribini, posebno u huliganskim ekipama. Kada je dosao kapital, razjebali su ih skroz i vise skoro da i ne idu na utakmice, jer imaju zabrane...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Kuzmanovic napisao:Master ljubitelj old school engleskog fudbala. Formacija 4-4-2, odbrana sacinjena od Vinnie Jones igraca i brza krila.
Pa nisam baš toliko... Ali bih voleo da se istovare po Mančesterima, CČelziju Arsenalu, Totenhemu, Liverpulu koji umlate 10x para u svakom prelaznom roku.
Od Engleza, volim Milvol

Da se ne lažemo, i iza Lestera, Sauthemptona, Bornmuta stoje ozbiljne pare, ali još uvek su za red veličine ili dva manje od "isfuranih" i još uvek nisu otišli u ku*
Poslednja izmena od methane.master u 24 Apr 2016, 22:59, izmenjeno 1 put ukupno.
Širim haos!
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Milos napisao:
Od Engleza kad bih nekog morao da izdvojim,simpatizer Celzi i Vile,od Italijana Inter/Lazio/Verona.
A izricito ne volim i Livorno.
Ovo bi moglo nesto reci o tvom politickom uverenju...

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ima ugovor jos jednu sezonu, ali vrlo verovatno ce LVG da ide iz kluba na kraju ove sezone, bez obzira i ako osvoji cetvrto mesto tj. izbori kvalifikacije za Ligu Sampiona. Vrlo verovatno ce osvojiti kup i to ce mu biti jedini trofej. Ako ga ostave na klupi jos jednu sezonu, to ce biti mucenje za gledanje i navijanje.elMaestro napisao:Pa junajted valjda nece jos sezonu menjati LVG-a, Sir cuva mesto Gigsu. Zao mi malo njih, realno su institucija naspram recimo Celzija. Na L'pool se nikad nisam nesto lozio, ali kako da ostanes ravnodusan na Klopov klub, onaj covek je genije.Venger je za pravljenje para odlican, o igri govore (ne)uspesi svih ovih godina. O Sitiju ni jedna lepa rec. I drago mi je da ce svima njima Lester ili bar pevci da zapuse usta. Bundes liga, po mom misljenju na dosta nizem nivou nego prethodnih godina.
I da,
Forza Roma, forza lupi!
TT
Ja bih voleo da daju Giggsu menadzersku poziciju pa da vodi ekipu sa Fergusonom iz senke (nijedan menadzer osim Giggsa ne bi slusao Fergusonove savete sta i kako da radi), stekne iskustvo i da ostane tu godinama. Ako dodje Murinjo, napravice pravu stvar ali kada zadovolji svoje potrebe napustice klub (primer Inter i Real) i time ce se izgubiti najveca odlika Junajteda - tradicija.