Pa je l' nisu isti? Je l' 90% njih već nismo videli? Najjači mi taj argument kao nije glasao neam šta da se buni, a 3 milional ljudi nije glasalo, pa nisu svi apolitični mnogi nisu izašli jer nemaju za koga i to je stav. Ispada kao da ako glasaš za opoziciju odjednom će ti sutra biti bolje? Kao da ta opozicija nije već odavno poznata neko od 90' neko od 00.schonenk napisao:Mislim da je AV detaljno analizirao strukturu glasaca Srbije, bolje nego iko drugi i adekvatno utvrdio cenu svakog glasa iz odgovarajuce grupe.
Juce sam sa klincima obisao dva rodjendana i stigao da glasam protiv jednoumlja, ali sam utvrdio da vecina tih ljudi sa kojima sam komunicirao nije izasla na izbore.
Oni ne mogu da uticu na ishod, to se njih ne dotice, oni su iznad toga, ispod toga, nemaju vremena, svi su isti, nemaju za koga,nece da daju legitimite i slicno, .
Koliko god ko pljuvao decenijsku vladavinu nakon 5. oktobra, mi smo se digli malo iz mulja, da bi se ponovo u njega vratili. Kad ponestane i to sitno novca za koji se narod prodaje ponovo ce da traze nekoga ko ce deceniju da ih izvlaci iz balege, pa hajmo jovo nanovo.
To sto AV ima podrsku spolja, samo govori da su nasli idealan recept, lazni partriota i nacionalista unutar zemlje, poltron i ulizica van. Za nas sto nikako da se snadjemo i odemo ih zabole patka.
Ja priznajem samo da sam ispao magarac što kaze Aca, jer nisam dao glas DJB verujući da ne prelazi cenzus.