edit:
U odnsu na Evolution, da je dosta nekvalitetniji, ali da ima bolji zvuk i gotivniji motor.
Da, motor koji ima gomilu titula na relijima, dokazan godinama i na svakom koraku nije kvalitetan...Ivan napisao:Generalno kazu da im motor nije nesto kvalitetan, cak ni vlasnici ne osporavaju uglavnom.
Covek koji je imao matorog turbo s4 nasviranog do bola nije smeo da ulazi u tuning sa subaruom, a kaze ne samo on da je lancer makar po pitanju motora klasa iznad po kvalitetu.
Послато са GT-N7100
Kad reče supra odmah se setimHKS napisao:Postoje li Lancer ili Supra, a da im ništa nije dirano?
Istina je da je 2.0 pouzdaniji od 2.5 i da su neki od tih motora riknuli na malim kilotražama. I ja imam primere za to u svom okruženju. No, kada se malo rasčeprka cela fama, onda se vidi da je razlog je u tome što su se vlasnici pravili pametni pa nisu slušali savete servisera oko promene fabričkog ulja i filtera, nisu menjali ulje u skladu sa preporukama, a neki drugi su se pravili pametni oko vađenja katalizatora, varanja lamda sondi...i onda se desi da motor rikne.Markoni napisao:Kod STI-a se ugradnjom 2.5 motora izgubilo na pouzdanosti. Gomila tih motora je riknula za razlilu od prethodnih 2.0. Ja znam za nekoliko slucajeva da taj motor rikne na maloj kilometrazi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Subaru se više nigde ne vozi i sve je sem pouzdan.
Praktikum foruma GaražaSubaru, oni i dalje postoje kao firma?