Omiljeno pivo i alkoholna pića
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Re: Omiljeno pivo i alkoholna pića
Probaj Golden Nail iliti neku njegovu varijaciju. Uzmi neki burbon (u originalu valjda ide Jim Beam Black) i pomešaj sa Southern Comfortom. Taman slatkost Comforta prepegla gorčinu burbona, par dobrih pijanstava sam sa time napravio.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Ja sam probao na Kruzu koktel rasti neil. Uuhhh. Odlicna stvar.
Ja planiram u narednih mesec dana da malko pipijem vise, da izgustiram, pa onda gastarbajtericanje u Ca.
Poslato sa Lumia 925
Ja planiram u narednih mesec dana da malko pipijem vise, da izgustiram, pa onda gastarbajtericanje u Ca.
Poslato sa Lumia 925
Nije mi zao zato sto u citom ukusu ni najmanje ne uzivam ali problem je sto ne uzivam ni u jednom drugom alkoholu, bukvalno mi se ne svidja ni jedan alkohol osim dobrog vina. Al opet ni vino uopste ne volim da pijem u vecim kolicinama vec samo par casa uz neku dobru klopu.member napisao:Jel ti nije zao da dzek kvaris kolom? To ti je isto kao da pravis sprices s najboljim vinom. Pa steta je.
Rakija mi je bas katastrofa, pivo nikada nisam voleo...
A kombinaciju viski/kola sam probao jos u srednjoj skoli (to je pio jedan moj "mentor" koji me naucio mnogo stvari u zivotu) i to mi jednostavno ostalo kao pice koje narucujem u izlasku kad se pije (ako se ne porucuju neki sampanjci...).
Pritom jedino sto mi je bitno jeste da nije Balantajns, njega bas osetim i ne odgovara mi, tako da moze da prodje i Dzoni i Dzek i Civas.
Znam jos ljudi koji ne zele ukus viskija da kvare ni ledom, uzivaju u tom ukusu, dobro prepoznaju vrste...Floyd napisao: Ja u viski ne stavljam ni led. Kombinacija sa kolom je za ribe.
Jbg ja nisam nikakav poznavalac, cisto prilagodim ukus kako mi odgovara po navici, ali vrlo retko popijem i casicu a kamoli da se napijam. Nekada je bilo cesce a sada bas bas retko.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Da li pijete Godfather koktel? Pravi se tako što pomešate Jack i Amaretto, po meni je to savršenstvo
Od viskija/burbona, zgotivio sam Jim Beam, baš mi se sviđa. Ja ne volim "oštre" viskije, doduše, obično ih mešam sa Amarettom ili Red Bullom....

Od viskija/burbona, zgotivio sam Jim Beam, baš mi se sviđa. Ja ne volim "oštre" viskije, doduše, obično ih mešam sa Amarettom ili Red Bullom....
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Jesi li probao crno Zaječarsko iz staklene flaše od 0.5 (ona klasična zidarska)?
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Re: Mobile uploads :)
@maxer, moguce da je presao par puta vise, ono sto je bitno je da sluzi i ne trazi mnogo ulaganja, prava mazga 
ja sam probao to crno zajecarsko. Mnogo mi je bolje crno niksicko, to pivo ima neki poseban smek. Takodje posebna poslastica je crni erdinger

ja sam probao to crno zajecarsko. Mnogo mi je bolje crno niksicko, to pivo ima neki poseban smek. Takodje posebna poslastica je crni erdinger

- maxer
U vezi Caddy-ja: naravno, važno je da šljaka a pošto je dizelaš ... pređena km. i nije toliko važna.
U vezi piva: probao sam dva puta crno Nikšićko i bilo mi je "slabašno" (bledunjavo na ukus) ... tek kada je izašlo ovo domaće, počeo sam da ga konzumiram
Erdinger nisam probao.
U vezi piva: probao sam dva puta crno Nikšićko i bilo mi je "slabašno" (bledunjavo na ukus) ... tek kada je izašlo ovo domaće, počeo sam da ga konzumiram

Erdinger nisam probao.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Nisam probao njega. Probao sam kanadski Blue Moon, odlicno pivo ali bas skupo. 220 dinara je staklena flasa od 335ml cinimi se. Bavaria nije losa isto. Budweiser na tocenje u gradu u pivnici je odlican isto.maxer napisao:Jesi li probao crno Zaječarsko iz staklene flaše od 0.5 (ona klasična zidarska)?
Sent from my LG-H500 using Tapatalk
- maxer
Zaječarsko je svega 60 din. (bar ovde) a verujem nije ništa lošije od tih inostranih 

Meni je crno Zaječarsko sasvim ok,čak mi je isto kao tamni Budweiser ali mi je generalno lepše NK,ima puniji ukus.
t
t
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
maxer napisao:Jesi li probao crno Zaječarsko iz staklene flaše od 0.5 (ona klasična zidarska)?
Odlicno je....upravo sam se dohvatio jednog

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Mora i ja da probam to crno Zajecarsko onda.

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Savetujem da probate erdinger. Crno psenicno pivo, ima poseban smek, gustinu i dosta pene 

Za to mora u neku fensi pivnicu da se ide, ne videh ga do sad
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk