Kuku lele i motiko

Laki, mislim da grešiš što se tiče statistike, a verujem da će Geza ubrzo to dokumentovati.Laki021 napisao:Starce razocarao si me, trebalo ti tri sata da reagujes, ja sam ocekivao mnogo brze
Sad ozbiljno i u Srb i u Ch procenat Subarua na ulicama je na nivou statisticke greske.
Igrom slucaja jedan drug ovde ga ima, dizel, kako je auto izasao iz garancije i na oko 80 000km nesto se pokarambasilo i kostala ga popravka skoro 5000chf (preduvana cifra debelo posti je u Ch). Znam sa je menjao DPF i jos nesto...
Naravno premali uzorak za neku analizu ali to je sve sto znam o Subaru iz direktnog kontakta.
Osim toga znam da prave veoma ruzna kola a nisam primetio da se nalaze ni na listama najpouzdanijih kola (ogradjujem se, nisam sad proveravao a u secanju ih nemam).
Tako da reklo bi se jos jedna marka koja zivi od svoje proslosti.
Otvoren sam za ispravke jer zaista ne znam mnogo o Subaru, samo iznisim ono malo sto znam moj utisak(da su ruzni ruzni su).
Ne visim na forumu po ceo dan i ne mogu da odgovorim odmah.Laki021 napisao:Starce razocarao si me, trebalo ti tri sata da reagujes, ja sam ocekivao mnogo brze
Sad ozbiljno i u Srb i u Ch procenat Subarua na ulicama je na nivou statisticke greske.
Igrom slucaja jedan drug ovde ga ima, dizel, kako je auto izasao iz garancije i na oko 80 000km nesto se pokarambasilo i kostala ga popravka skoro 5000chf (preduvana cifra debelo posti je u Ch). Znam sa je menjao DPF i jos nesto...
Naravno premali uzorak za neku analizu ali to je sve sto znam o Subaru iz direktnog kontakta.
Osim toga znam da prave veoma ruzna kola a nisam primetio da se nalaze ni na listama najpouzdanijih kola (ogradjujem se, nisam sad proveravao a u secanju ih nemam).
Tako da reklo bi se jos jedna marka koja zivi od svoje proslosti.
Otvoren sam za ispravke jer zaista ne znam mnogo o Subaru, samo iznisim ono malo sto znam moj utisak(da su ruzni ruzni su).
To sto se vozio pre 10 godina je jedno a to gde se vozi sada nakon 10 godina je drugo i evo izvoli, osim sto si bez ikakve potrebe bezobrazno probao da banalizujes moj komentar nekom jadnom forom, izvoli i nadji mi gde se voze pa da nastavimo da pricamo.