Obnova voznog parka (A3 i drugi predlozi)
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Obnova voznog parka (A3 i drugi predlozi)
Ne znam sto mislis da bi bila kvaka, kad realno i ne vredi vise, 4 god star, 1.6 beninski moto, samo sto ima dobru opremu i to je to..
Brzine idu u H-a !!!

plavi je preprcan 
A, ja bih i dalje isao na Civic
(eventualno ovakav kec
)
edit: za Civic jeste jaca cena, al auto je bio kao kad je izasao iz salona, a prodao ga je liku koji zivi 50 metara dalje, garaze su im jedna pored druge
Zna covek kakav je auto, rekao da hoce da kupi, nisu nista pricali o smanjenju cene

A, ja bih i dalje isao na Civic

edit: za Civic jeste jaca cena, al auto je bio kao kad je izasao iz salona, a prodao ga je liku koji zivi 50 metara dalje, garaze su im jedna pored druge

Zna covek kakav je auto, rekao da hoce da kupi, nisu nista pricali o smanjenju cene

Mislim da i u ovoj temi imamo resenje...
Znaci, dobro ocuvana serija 1 ili nesto mladji Civic svemirac
Znaci, dobro ocuvana serija 1 ili nesto mladji Civic svemirac

Ne znam da li imaš preku potrebu za premijumom, ali u ovoj situaciji mislim da je bolji izbor Honda. Za keca je skluplje održavanje, a i plus je debelo precenjen (ne nijedan konkretno iz teme, već kao model). A sa druge strane imaš BMW-a. Pa sad, šta ti je bitnije, to najbolje ti znaš.
Имам једно потпитање...
I ja sam vise za mladju (po mogucnosti novu) Hondu.
Mada moze dobra i serija 1 da se nadje u DE za tu lovu.
Mada moze dobra i serija 1 da se nadje u DE za tu lovu.
- Day Walker
Od svih ovih samo bih uzeo lancera, cruze u HB varijanti mi je odvratan..
Toyota mi se ne svidja, a ona fabia je em preskupa, em ima kosacicu pod haubom.
Toyota mi se ne svidja, a ona fabia je em preskupa, em ima kosacicu pod haubom.
Brzine idu u H-a !!!

jel pomenuo neko Civic? 

- Day Walker
Brzine idu u H-a !!!

odlican golfic, samo mislim da je presao oko 50-60kkm , ali dobro. ako imas nekog majstora povedes da vidis u kakvom je stanju, i u ovlasceni na dobru dijagnostiku. onda nema frke.
Bolji je onaj BMW 1... 

ne znam bas, meni deluje mator model, ipak je golf sa novijom tehnologijom.
Nikakve to veze nema. Opšte je poznato da je G6 malo jači restyle petice koja je iz 2003. a serija 1 je iz 2004. I šestica nema uopšte neku ogromnu prednost što se tiče tehnike u odnosu na BMW-a.
EDIT: DW, pogledaj i ovog Pug-a što je nixa okačio u drugoj temi. Možda je malo jača cena, ali je ovo po meni nov auto.
http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... i_premium/
EDIT: DW, pogledaj i ovog Pug-a što je nixa okačio u drugoj temi. Možda je malo jača cena, ali je ovo po meni nov auto.
http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... i_premium/
Имам једно потпитање...
Po cemu to mislis? Oglodao mu se volan?sebekkg napisao:odlican golfic, samo mislim da je presao oko 50-60kkm , ali dobro.

Auto 2010. presao 25500km. Mislis da bi se neko na toj kilometrazi zajeHavao da skida 25000km? Ali ne, kao zacin C moramo uvek moramo pri pomenu polovnjaka reci i da je kilometraza skidana.

Novijom sta?sebekkg napisao:ipak je golf sa novijom tehnologijom.

A mozda sam ovih dana ja ipak u teskom out-u pa ne povezujem bas sve stvari kako bi trebalo.
@DW Izmedju BMW1 i Golfa VI svoj glas dajem seriji 1. Vizuelno mi je dosta simpaticnija. Daleko od toga da mi sad nesto fali kod Golfa, ali mislim da bi mi jedinica dosta dosta duze bila zanimljiva igracka nego sestica koja bi mi nakon 10 dana postala "oprobani dobri klasik" sa akcentom na klasik.