Youtube
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Re: Youtube
Laki021 & Scuderia,
slažem se sa vama da jeste vrlo riskantno prolaziti pored nekoga na auto-putu sa 240 km/h pa makar to bio i Nemački autoban.
Jedino što predpostavljam da su vozači (bar oni koji žive u Nemačkoj i često voze autoban-om) već svesni da se nalaze na
takvom specifičnom autoputu. Ali naravno tamo ima i vozača koji nisu iz tih krajeva i nisu navikli na takve stvari.
Sve u svemu, dozvoljeno je pa nek vozi ko kako hoće.
Poenta mog postavljanja klipa je ipak bila da se vidi koliko je A6 3.0 TDI dobar automobil u svakom pogledu.
slažem se sa vama da jeste vrlo riskantno prolaziti pored nekoga na auto-putu sa 240 km/h pa makar to bio i Nemački autoban.
Jedino što predpostavljam da su vozači (bar oni koji žive u Nemačkoj i često voze autoban-om) već svesni da se nalaze na
takvom specifičnom autoputu. Ali naravno tamo ima i vozača koji nisu iz tih krajeva i nisu navikli na takve stvari.
Poenta mog postavljanja klipa je ipak bila da se vidi koliko je A6 3.0 TDI dobar automobil u svakom pogledu.
samo znate koja je fora u usa, tamo ako napravis npr 250km/h, platis kaznu od mislim 1000$ i to je to, niti koji poen, niti ista drugo, tamo da njima nema ponovnog polaganja za dozvolu
-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Vozio sam mesec dana po Kaliforniji, postovao ogranicenje od 65 mph (~112 kmh), i verujte mi da me je gotovo svaki auto obisao. 
Kazu Ameri da panduri tolerisu do 75 mph, mada ima i njih koji opusteno voze i preko 80 itd.
Ali najjaci znak na autoputu koji sam video

Kazu Ameri da panduri tolerisu do 75 mph, mada ima i njih koji opusteno voze i preko 80 itd.

Ali najjaci znak na autoputu koji sam video

- maxer
Jel ovo u prevodu znači: "Ograničenja brzine važe i za avione" ?
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ni pod razno 
To znaci da si posmatran i "meren" iz pticje perspektive

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
U CG stvarno postoji helikopter-presretač. A mi se žalimo zbog bentlija.
Slazem se, meni je vise u glavi bila Srbija. Doduse ne bih se na takav potez odlucio ni u DE, ali svakako da je tamo to sigurnije odraditi nego ovde. Koliko je samo jugica tako nekom uletelo u brzu traku pa napravilo haos pri mnogo manjim brzinama od 250kmh...maxer napisao:Laki021 & Scuderia,
ma kaki sam jugic, pazi kada se preticu sleperi po par minuta, jer jedan ide 97km/h, a drugi 99km/h. 

A pa u CH van ne trebaju kamioni za tako nesto, ovde se obicna kola obilaze po 5 minuta 
Desna traka vozi 119 a leva 121
I onda se u celu pricu umesa kamera koja pojavi napred i onda ovaj u levoj pocne naglo da koci i eto ti recepta za katastrofu...
Pre par dana sam pricao sa jednim iskusnim instruktorom voznje ovde i covek mi samoinicijativno rekao kako ovde kamere prave jako mnogo udesa zbog kocenja pred njima (ili ako opali blic, onda jos jace refleksno kocis).
Jutros kada sam isao na posao, obilazi me jedan lagano i nailazimo na kameru (za koju ja znam da je tu, al on izgleda ne zna), prosao me vec i kad je primetio kameru on na kocnicu, posto ja nisam kocio (jer sam isao tacno koliko smem), samo sam prosao pored njega i obisao sam ga sa desne strane, i ebi ga u tom primeru sam i ja ni kriv ni duzan napravio ozbiljan prekrsaj...

Desna traka vozi 119 a leva 121

Pre par dana sam pricao sa jednim iskusnim instruktorom voznje ovde i covek mi samoinicijativno rekao kako ovde kamere prave jako mnogo udesa zbog kocenja pred njima (ili ako opali blic, onda jos jace refleksno kocis).
Jutros kada sam isao na posao, obilazi me jedan lagano i nailazimo na kameru (za koju ja znam da je tu, al on izgleda ne zna), prosao me vec i kad je primetio kameru on na kocnicu, posto ja nisam kocio (jer sam isao tacno koliko smem), samo sam prosao pored njega i obisao sam ga sa desne strane, i ebi ga u tom primeru sam i ja ni kriv ni duzan napravio ozbiljan prekrsaj...
- maxer
Znači skoro bukvalan prevod ... heeheee, a meni bilo čudno pa rekoh "ajde, kontam pogrešno ... kakve bre letelice u kontroli brzine?".Delija napisao:Ni pod razno
Kad ono stvarno

Nisam čuo do sada za to.
Za vlasnike BMW-a, obavezno pogledati i diskusiju na forumu, link je u opisu videa.
http://www.youtube.com/watch?v=DshK4ZXPU9o
http://www.youtube.com/watch?v=DshK4ZXPU9o