Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Re: Dobro veče

Post od Dusan »

Da dam link da nije? :kezo: :kezo: Teret dokaza je na tebi, tako da izvoli i daj nam kredibilan izvor. Mozda srbin.info? :rofl:
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Mr.Rotor napisao:Ne u EU, ne u NATO, ne gej paradi.
Pa gde ces to napisati na garazi. Ovde ih dosta voli da mase sarenim zastavicama :kezo:
Korisnikov avatar
Mladen7
Reactions:
Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon

Post od Mladen7 »

Да даш линк је био цинизам, јер сам приметио да се сва твоја аргументација своди на то, смешно.
Ако ти сметају српски извори слободно потражи др, наћи ћеш исто.

ТТ
Korisnikov avatar
Kornjaca Rade
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet

Post od Kornjaca Rade »

Kamaraš u Železari napravio 39 odsto veći minus

Železara Smederevo je pod rukovodstvom profesionalnog menadžmenta poslovala sa gubitkom od 144,76 miliona evra.

Upravljački tim „HPK inženjeringa“, na čijem je čelu Peter Kamaraš, ostvario je 39,1 odsto veći minus nego lani, piše Politika.

Ovaj podatak nalazi se u ugovoru o prodaji 98 imovinskih celina železare kineskom Hestilu, koji je objavio Ministarstvo privrede. Revizorska kuća KPMG utvrdila je i da je neto dug srpske čeličane na kraju 2015. dostigao 284,38 miliona evra.

S obzirom da je na to da je Hestil za 46 miliona evra kupio samo „čistu“ imovinu, to je iznos koji će pasti na teret porskih obveznika.

Vlada Srbije i Hestil potpisali su kupoprodajni ugovor za Železaru Smederevo, kojim je kineska kompanija preuzela 98 celina železare za 46 miliona evra.

Očekuje se da će nakon preuzimanja smederevske čeličane od strane kineskog partnera, rast privrede Srbije biti i veći nego što je planirano, da će svih oko 5.050 radnika zadržati radna mesta, a da će biti otvorena i nova.

Vlada Srbije prihvatila je 5. aprila ponudu kineske kompanije "Hestil" za kupovinu "Železare Smederevo", koja je jedina dala obavezujuću ponudu da kupi svih 98 imovinskih celina Železare za 46 miliona evra. Kompanija planira da zadrži svih 5.050 radnika.
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... id=1125164
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Poslednja izmena od Milos u 27 Apr 2016, 19:37, izmenjeno 1 put ukupno.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:

Post od Dusan »

Mladen7 napisao:Да даш линк је био цинизам, јер сам приметио да се сва твоја аргументација своди на то, смешно.
Ако ти сметају српски извори слободно потражи др, наћи ћеш исто.
Meni ne smetaju srpski izvori, smetaju mi netacni i lazni izvori. Zato sam ti rekao da pre nego sto nesto postujes proveris da li je to stvarno tacno. Ako hoces daj link, ako neces ok. Ali u svakom slucaju je jasno o cemu se radi.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Mr.Rotor napisao:Šteta što nemamo malo zdraviju desnicu i iskreno mi je drago što većina mladih nije za EU i za NATO. U SRS su prepoznali jedine borce protiv toga.

Ne u EU, ne u NATO, ne gej paradi.
Kome smeta jaka EU, NATO, gej parada? :kezo:
Zdrava desnica je gubitnička politika.
Natalitet je niži i shodno tome manji vojni potencijal u budućnosti.
Kako ćemo sutra da se vratimo na Kosovo sa ovako kilavom desnicom i kilavom mladeži?
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Post od Mr.Rotor »

Znam dosta momaka koji nisu tako kilavi.
Korisnikov avatar
Mladen7
Reactions:
Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon

Post od Mladen7 »

@Dusan О чему се ради, шта је јасно?
Ја дајем лажне изворе, хахаха наздравље.

ТТ
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:

Post od Dusan »

Ne dajes lazne izvore nego postavljas informacije koje su tendenciozno netacne. Taj citat je izmisljen i produkt je kvazi patriJota, za potpalu glupe mase.
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Mr.Rotor napisao:Znam dosta momaka koji nisu tako kilavi.
Je l idu na gay paradu?
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Post od Mr.Rotor »

Naravno. :doubleup:
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Post od branja »

Kornjaca Rade napisao:
Kamaraš u Železari napravio 39 odsto veći minus

Železara Smederevo je pod rukovodstvom profesionalnog menadžmenta poslovala sa gubitkom od 144,76 miliona evra.

Upravljački tim „HPK inženjeringa“, na čijem je čelu Peter Kamaraš, ostvario je 39,1 odsto veći minus nego lani, piše Politika.

Ovaj podatak nalazi se u ugovoru o prodaji 98 imovinskih celina železare kineskom Hestilu, koji je objavio Ministarstvo privrede. Revizorska kuća KPMG utvrdila je i da je neto dug srpske čeličane na kraju 2015. dostigao 284,38 miliona evra.

S obzirom da je na to da je Hestil za 46 miliona evra kupio samo „čistu“ imovinu, to je iznos koji će pasti na teret porskih obveznika.

Vlada Srbije i Hestil potpisali su kupoprodajni ugovor za Železaru Smederevo, kojim je kineska kompanija preuzela 98 celina železare za 46 miliona evra.

Očekuje se da će nakon preuzimanja smederevske čeličane od strane kineskog partnera, rast privrede Srbije biti i veći nego što je planirano, da će svih oko 5.050 radnika zadržati radna mesta, a da će biti otvorena i nova.

Vlada Srbije prihvatila je 5. aprila ponudu kineske kompanije "Hestil" za kupovinu "Železare Smederevo", koja je jedina dala obavezujuću ponudu da kupi svih 98 imovinskih celina Železare za 46 miliona evra. Kompanija planira da zadrži svih 5.050 radnika.
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... id=1125164
Ja sam odavno rekao da je to ozbiljno pranje para.

Evo ga Seki, vec se prodao. Sad on prigovara RIK-u da pomaze ovima sto su oko cenzusa da predju. Hahaha, vidi se od koga je Secer ucio.
Slika
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Mr.Rotor napisao:Ne u EU, ne u NATO, ne gej paradi.
I onda glasaš za stranku koja se jedina javno zalaže za gej brakove :)
Vučićev čovek :)
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Post od branja »

Rotor je u stvari gej pariJota :)

Poslato sa Lumia 925
Slika
Odgovori