Zanimljivi oglasi

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Re: Zanimljivi oglasi

Post od Ji 4Tze »

http://www.motortrend.com/news/2014-suv ... ontenders/

The Contenders
Acura MDX
Buick Encore
BMW X1
Dodge Durango
Jeep Grand Cherokee
Hyundai Santa Fe
Kia Sorento
Land Rover Range Rover
MINI Cooper S Paceman
Mitsubishi Outlander
Subaru Forester
Toyota RAV4
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Ma kakva mrznja, nema nista protiv Subaru-a zapravo, samo kad krene da se isteruje kako je to neka uzvisena marka, ali kako samo znalci tu vide neke stvari koje ostali ne vide dok se ostali u svom neznanju zamlacuju konfekcijom, onda me muka uhvati pa pocnem da preuvelicavam stvari :)
Pa što onda preteruješ kada niko ovde nije isterivao da je to neka uzvišena marka, kako samo znalci vide stvari koje ostali ne vide dok se ostali u svom neznanju zamlaćuju konfekcijom?
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Jao Starce nemoj molim te, da nas ti nisi bockao svega ovoga ne bi ni bilo, pride znamo dobro da citamo izmedju redova :) Da li si ti stvarno mislio da ja ne znam da li Subaru i dalje postoji ili ne?
Ali cim se neko nasali ili kritikuje azijska ili americka kola ti si u prvim borbenim redovima da ih branis, ako treba kritikovati Nemce eto tebe opet i prozivanje kako ih ljudi gotive iz neznanja (rec "neznanje" je tvoj fetis u diskusiji i koristio si je sigurno vise nego svi ostali na forumu zajedno :) )...

Aj sad :pivo: necu vise da kritikujem Subaru, preterao sam (mada neke stvari stoje).
Korisnikov avatar
mića
Reactions:
Pridružio se: 10 Apr 2013, 09:43
Garaža: Corolla

Post od mića »

Subaru je u vlasnistvu fuji a, ne zanima ih previse da prave lepe automobile, tradicija im je boxer motor i awd, prvi dizel boxer je napravio subaru. Spartanac iznutra, dobar pogon i lepa snaga, to nije gedzet

Послато са SM-G360F уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
Garaža: Audi A4
Kontakt:

Post od carov2 »

Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Ja hteo pre koji dan samo zbog enterijera da ga okacim, odlican je unutra :bravo:
Korisnikov avatar
Raki_Audi
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2014, 20:24

Post od Raki_Audi »

V8 Atmo, limusina,RS, manualac ... Uh ...

Audi RS 4 Lim. 4.2 FSI quattro 1.Hand for 34.990 € at mobile.de: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... =212145568
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

Laki021 napisao:Jao Starce nemoj molim te, da nas ti nisi bockao svega ovoga ne bi ni bilo, pride znamo dobro da citamo izmedju redova :) Da li si ti stvarno mislio da ja ne znam da li Subaru i dalje postoji ili ne?
Ali cim se neko nasali ili kritikuje azijska ili americka kola ti si u prvim borbenim redovima da ih branis, ako treba kritikovati Nemce eto tebe opet i prozivanje kako ih ljudi gotive iz neznanja (rec "neznanje" je tvoj fetis u diskusiji i koristio si je sigurno vise nego svi ostali na forumu zajedno :) )...

Aj sad :pivo: necu vise da kritikujem Subaru, preterao sam (mada neke stvari stoje).
Sve je to lepo, pivo, krigla, živeli itd....ali mi i dalje učitavaš nešto što nije istina. Dovoljno je vratiti se na početak priče, pa videti ko bocka, ko ne bocka. To vređa inteligenciju i prema tome nemam tolerancije. Učitavaš mi nešto što ne stoji i stavljaš me neki tvoj film u kome ja uopšte ne igram.
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:
Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro

Post od Risto »

Raki,

to je za mene najbolji Audi ikada :D
Korisnikov avatar
Raki_Audi
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2014, 20:24

Post od Raki_Audi »

I meni je naj Audi nema sta. Juce gledam cenu S3 limuzine koji je 2015 isto manualac i kilometraza a 2.0 je i manji i mladji. RS4 je 2010 veci je ali i motor je veci. Ja bi to kada dodje vreme vozio samo leti, znaci ako budem uzeo RS4 moracu da platim mnogo skuplju registraciju, mnogo vise goriva a i skuplje odrzavanje. Ali dobijam neverovatan zvuk, V8 i buduci oldtimer Audija. Ja to ne bi prodao duzi niz godina. Tako da je mozda opet S3 limo ili RS3 limo bolji izbor po tom pitanju, jer ce odrzavanje i registracija biti mnogo jeftiniji za duzi niz godina ...
Kabal
Reactions:
Pridružio se: 05 Avg 2015, 10:01
Garaža: Volvo XC60 D5 AWD

Post od Kabal »

Ovaj RS4 je prelep! Pre neki dan sam video u NS jedan, doduse ne RS4 :mrgreen: , sa ovakvim topovima nazada, maksimalno sredjen. Bio je mrak pa ga nisam slikao.
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:
Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro

Post od Risto »

U gradu, gde sam isao u srednju skolu, jedan fudbaler je imao takvog RS4 b7 tek kada se pojavio. I dan danas, desetak godina kasnije, balavim kada vidim taj auto...
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Ako se ne bi vozio često jeftinije je uzimati probne tablice?

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Slika
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

RS4 b7 limo manualac je auto koji treba čuvati i lako mogu da zamislim čoveka koji ga vozi ceo život i ništa mu drugo ne treba. Odličan je S3 sedan i sigurno je pametnija kupovina kod nas, ali ovo je druga dimenzija. Da nije te registracije ne bi imalo šta da se razmišlja koji je bolji i vredniji.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

:plusone:
Slika
Odgovori