Vikendom svuda ima mesta, jer otprilike pola Novosadjana ode kuci

Polke, ako bas ne moras, ostani u Kamenici. U gradu si na pljuc.
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
U tom kraju se vrlo cesto obijaju automobili...srdjanyo napisao:Ne bih se složio.Ja sam na Rotkvariji, Kraljevića Marka. Parki g prostora ima uvek i u kasnim večernjim časovima. A petkom posle 12 ima ga u izobilju jer puno komšija radi u državnim firmama beže na selo, rodni kraj, na vikend.
Mi smo iznajmili stan u jednoj od 3 kule kod Veriga.To su stare zgrade i to je tako jednostavno, ali i najbolje. Naravno, za nekog ko ima normalna očekivanja od iznajmljenog stana.
Nema slobodnih kerova... a i ove što čuvaju su kao drogirani pa ne znaju ni da lajuDelija napisao:Ako nema i dzukaca onda i nije neki problem. Kandze izvlace samo u njihovom prisustvu
Ne odgovara mi kamenica za porodicu, suvise mirna i nema nekih sadrzaja za decu.blaugrana napisao:U Kraljevica Marka ima mesta, ali treba da se vozas tri kruga, pa ako ubodes
Vikendom svuda ima mesta, jer otprilike pola Novosadjana ode kuci
Polke, ako bas ne moras, ostani u Kamenici. U gradu si na pljuc.
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Kao u onoj decijoj pesmici FIFIDukeNS napisao:Koliko znam, u CH svi kerovi su obavezni da prodju odredjeni program dresure. Drugar mi je upotrebio bas taj termin-kao drogirani. Totalno ih ubiju u pojam...