S65 AMG coupe

Ispada problem jer se ne kazni na vreme. Da je goblin banovan zauvek posle onog ekscesa sa nabijanjem sestre, ćerke, majke na vršnjaka, ne bi bio problem. Problem je kada se banuje retroaktivno. Sad ispada da je Branja banovan na Dušanov zahtev, a trebao je da bude banovan odmah, bez pitanja, obrazlaganja, razglabanja.trojanac napisao:Forum se lako dovede u red. Ali nije stvar u tome da mi dežuramo i lupamo packe već da sami članovi znaju neki red i vode računa o ponašanju. Malo po malo došlo se do toga da se svako ponaša kako hoće i to dovodi do konflikta, a onda kad se kazni opet ispadne problem.
Ljudi dolaze i odlaze sa svakog foruma, pa tako i sa ovog. To nije ništa neobično. Ja prvi provodim 90% manje vremena nego na početku zbog obaveza.
To ne znači da se ljudi i dalje ne druže, da je atmosfera loša. Vidimo se za dve nedelje na skupu pa možemo i uživo prodiskutovati o tome. Siguran sam da će doći i aktivni i manje aktivni članovi, i stari i neki novi, pa ćemo rado saslušati sve primedbe, kao i predloge da forum bude bolji.
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
911 991.2 4S PDKMilos napisao:Hajde
Da imate 100 miliona dolara koje morate da potrosite na jedan auto,ali da ga vozite do kraja zivota,koji bi to auto bio ?
Nemoj da me razočarašshandu90 napisao:Molim jedan gts4