Dobro veče
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Dobro veče
Malopre pogledam rok trajanja na flasi CocaCole i provalim da je istekao.
Ne, niko mi nije podvalio, nego mi se vuce tu negde od Nove Godine. Kupih litar, da se nadje ako neko svrati. Niko za CC da se uhvati, a ja je samo premestah sa mesta na mesto. I eto, prodje rok, a ni da se otvori. Nije da je ne pijem, da sam neki protivnik i sl, ali se to kod mene bas slabo trosi, cak i kad je na dohvat ruke.
Da bude zanimljivije, bas danas mi brat (iz nepoznatog razloga) donese flasu od 2l. Nadam se da joj je rok par godina
Ne, niko mi nije podvalio, nego mi se vuce tu negde od Nove Godine. Kupih litar, da se nadje ako neko svrati. Niko za CC da se uhvati, a ja je samo premestah sa mesta na mesto. I eto, prodje rok, a ni da se otvori. Nije da je ne pijem, da sam neki protivnik i sl, ali se to kod mene bas slabo trosi, cak i kad je na dohvat ruke.
Da bude zanimljivije, bas danas mi brat (iz nepoznatog razloga) donese flasu od 2l. Nadam se da joj je rok par godina

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Reci kako je lep !!! Samo taj sto se prodaje je verovatno taj jedan jedini sto je prodat u Srbiji posto su imali cenu dumres od smeha, jeste vrh auto ali brate ne mozes da ga prodajes po ceni Pasata. Slepci , najgori ovlasceni servis i uvoznici ikada.Gaginh0 napisao:![]()
Gledam danas jednog i40 karavana, bas bas lep auto, prvi Hyu ikada koji mi se jako svidja. Samo jedan u oglasima kod nas
Ja sam mislio da je rs6 najbolji na svetu all in one auto dok neko nije pomenuo ff, a sada je ovo logican sled okolnosti 

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Pffff... Pa to ti je kao da si pitao koju ribu bi izabrao da "vozis" do kraja zivota... Previse je to vremena da bih se odlucio samo za jednuMilos napisao:Hajde
Da imate 100 miliona dolara koje morate da potrosite na jedan auto,ali da ga vozite do kraja zivota,koji bi to auto bio ?
Meni M5 E60 Facelift.

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Sara Sampaio 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Delija
- Kontakt:
Nije za smesne slike - meni ni malo nije smesno

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ne glasam, ne zanima me politika.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Delija
- Kontakt:

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Idi bre, ne znaš ni kako se zove ... uputio si nas na sasvim druge automobile (ukucaj na google šta si ti rekao pa ćeš videti koji modeli imaju to ime).shandu90 napisao:Carreru gts4 ili kako se vec obelezava, ona sa 4x4 pogonom
Te'ga crveni:
https://www.youtube.com/watch?v=2pXf03IZsbY
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Haha ali ne targu, ipak bi cvrst krov sa panoramom [THUMBS UP SIGN]
Sent from my LG-H440n
Sent from my LG-H440n