Zdravlje
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Re: Zdravlje
Da li neko ima bioptron lampu i kakva su iskustva?
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Imam ja jos od kad je izasla na trziste. Cela porodica je prezadovoljna njome, svi redom smo se lecili/tretirali, tako da su utisci pozitivni. Ja sam je najvise korisio za sportske povrede poput izvrtanja zgloba pa i nakon preloma. Roditelji su je koristili za postoperativne oporavke (zubi, kila) i cini mi se da je cale to koristio za sinuse ali nisam siguran.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ma spici jos jedan sladoled - jednom se ziviVladapetr napisao:Jako sam loše spavao sinoć, probudio se ukočenog vrata. Situacija je sve gora, kao robot se krećem i glavu okrećem iz kuka![]()
Šta da popijem? Brufen ili nešto određenije?

Poslednja izmena od Delija u 29 Apr 2016, 21:22, izmenjeno 1 put ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Midokalm?
TT
TT
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Ako je moguće zaobiđi brufen, za te stvari je zakon Ruski flaster, ozbiljan sam (nema veze što se tako zoveVladapetr napisao:Jako sam loše spavao sinoć, probudio se ukočenog vrata. Situacija je sve gora, kao robot se krećem i glavu okrećem iz kuka![]()
Šta da popijem? Brufen ili nešto određenije?

Meni je pomogao više puta.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Brufen je preslab za tako nesto.
Diklofenak ili Rapten K (isti djavo - diklofen) rade posao.
Diklofenak ili Rapten K (isti djavo - diklofen) rade posao.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Slab a loš po želudac, to su i meni neki doktori savetovali.
-
- Pridružio se: 04 Maj 2015, 20:16
Dexomen u prahu. Diklofenak duo razara nervni sistem. To su mi rekli pa sam prešao...
Inače, i mene razbi stres tako da mi podigao pritisak od zadnjeg davanja krvi u decembru na 150/100.
Aj' se ne nerviraj.
Inače, i mene razbi stres tako da mi podigao pritisak od zadnjeg davanja krvi u decembru na 150/100.
Aj' se ne nerviraj.
- Darko
Treba mi za bolove i ukocenost u vratu, ramenima, za sinuse kad je sezona alergija kao i za neke kozne stvari.. Cuo sam da je za sve to odlicna.Kuzmanovic napisao:Imam ja jos od kad je izasla na trziste. Cela porodica je prezadovoljna njome, svi redom smo se lecili/tretirali, tako da su utisci pozitivni. Ja sam je najvise korisio za sportske povrede poput izvrtanja zgloba pa i nakon preloma. Roditelji su je koristili za postoperativne oporavke (zubi, kila) i cini mi se da je cale to koristio za sinuse ali nisam siguran.
Jel imas ideju koliko kosta nova, ona mala kucna lampa?
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Stvarno nemam ideju koliko moze nova da kosta, mi smo nasu bas davno uzeli. Tebi u sustini treba ova lampa: http://rs.zepter.com/MainMenu/Products/ ... edAll.aspx
Polovne na kupujemprodajem su oko 130e, a za novu nadji neki kontakt na sajtu pa se informisi.
Polovne na kupujemprodajem su oko 130e, a za novu nadji neki kontakt na sajtu pa se informisi.
- Darko
Pa da, zvacu ovih dana da vidim posto je, znam da oni imaju i neke varijante na rate.
Vidim da ima i tih polovnih ali ne bih se igrao sa tim, ko zna u kakvom su stanju itd..
Vidim da ima i tih polovnih ali ne bih se igrao sa tim, ko zna u kakvom su stanju itd..
Ne bih da vas razočaram, ali to je obična lampa sa halogenom sijalicom i setom filtara različitih boja. Da li su filtri polarizujući ili ne, zaista nema nikakav uticaj na telo. Pa svaki LCD/TFT ekran ima polarizujući filtar-foliju, pa ne vidim da je izlaganje svetlu TFT ekrana nešto naročito lekovito.
Bioptron lampu su nam čak na ETF-u pomenuli kao očigledan primer prevare. Izlaganje svetlosti može biti prijatno (npr. IC deo spektra lepo greje), ali isto ćete postići bilo kakvom drugom sijalicom sa usijanim vlaknom. Ili još bolje, sunčanjem.
Svaka čast Zepteru za kvalitetne šerpe i escajg (doduše 10 puta skuplje od jednako kvalitetnih drugih proizvođača), ali s ovom lampom je preterao.

Svaka čast Zepteru za kvalitetne šerpe i escajg (doduše 10 puta skuplje od jednako kvalitetnih drugih proizvođača), ali s ovom lampom je preterao.
Ђенерал Јанковић
Znači one terapije po domovima zdravlja, koje prepisuju doktori specijalisti su prevara na nivou ministarstva zdravlja?
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ja sam takodje na faxu ucio o lecenju svetloscu gde je pored sunceve svetlosti spominjana Bioptron lampa itd...
Prevara na nivou skolstva?
Prevara na nivou skolstva?

Gaginho, šta to ima Bioptron lampa, što nema obična sijalica? Da li polarizacioni filtar ima bilo kakvo fiziološko dejstvo?
Koje terapije?Velja napisao:Znači one terapije po domovima zdravlja, koje prepisuju doktori specijalisti su prevara na nivou ministarstva zdravlja?
Ђенерал Јанковић