Grčka

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Re: Grčka

Post od Ogi »

Odmah cu da pogledam, poznato mi je, kao da sam gledao.

Ovo sto je Mica preporucio mi je preskupo.
Korisnikov avatar
mića
Reactions:
Pridružio se: 10 Apr 2013, 09:43
Garaža: Corolla

Post od mića »

Ogi, to ti je najskuplja varijanta sto radis. mi smo pre dve god.taj hotel uplatili preko kontikija, instalment kartica do 12 rata....nije lepo drugome davati savete kako da trosi svoje pare ali ja gledam da platim u dinarima na rate i imam vise evrica za trosak i sve ostalo.

Послато са SM-G360F уз помоћ Тапатока
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Ja nisam u tom fazonu iskreno, ne volim agencije a ni rate. :) Direktno dogovaram sa vlasnicima ali nikada nisam bio u agoniji kao ove godine.
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Ako ces na Tasos, pisalji mail Nikani (nikana.rs bese) i reci sta ti treba, mnogo ce ti biti lakse a verovatno i jedtinije. Iscimace se i nace ti sta ti treba sa mnogo strana sam cuo reci hvale. Specijalizovani su za Tasoso i mislim Halkidiki.

Samo ove godine se su se svi zeznuli sa niskim cenama te je skoro sve uveliko rasprodato i izbor je jako los.
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Kreteni, popickarao sam se sa njima.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Da, Ana/Nikana je poznata po Tasosu.
Ima dobre komentare smestaja, sa ocenama, mada je sa godinama dosta umesan marketing, ali i dalje je vise pozitivno.
Nisam koristio usluge, ali su ljudi zadovoljni, bar oni koje poznajem.

edit: U medjuvremenu je Ogi iskljucio tu mogucnost :mrgreen:
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Jel radi još nešto osim tasosa?

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Sa vremenom je jedna osoba prerasla u agenciju, a zatim su se prosirili i van Tasosa. Imas na sajtu.
Korisnikov avatar
mića
Reactions:
Pridružio se: 10 Apr 2013, 09:43
Garaža: Corolla

Post od mića »

Kalodukas ili mediteraneo.rs je grcka agencija u srb.koja radi celu grcku. Prijatelji su putovali preko njih i imaju samo pozitivna iskustva. Ja od domacih agencija putujem preko kontikija i viva travel bar 4-5 puta godisnje i nikada nikada ni najmanja greska.

Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Na ivici sam da rezervisem Golden Beach. Kakav je kao baza ? Ima li gde da se proseta uvece ? Ima li supermarketa u blizini ? Kakav je prilaz plazama Paradise, Makryamos, Aliki... ? Kakva je plaza kao plaza, trebalo bi da ima prirodnog hlada ?
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Ogi napisao:
Vladapetr napisao:Haha provalio te Grk ;) što si uopšte morao da ih zoveš, tražiš instrukcije za plaćanje bankom ili još bolje PayPal-om (koji verovatno nema) i to je to. Za ovih par dana si to mogao X puta završiti.
Je l me zajebavas ??? Pa kako da uplatim ako ne trazim instrukcije ? Godinama letujem u Grckoj i na ovakve divljake nisam naisao.
Ne razumem šta ste se dopisivali danima i ta priča da li se prvo rezerviše pa onda uplati depozit, ili obratno.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Vladapetr napisao:
Ogi napisao:
Vladapetr napisao:Haha provalio te Grk ;) što si uopšte morao da ih zoveš, tražiš instrukcije za plaćanje bankom ili još bolje PayPal-om (koji verovatno nema) i to je to. Za ovih par dana si to mogao X puta završiti.
Je l me zajebavas ??? Pa kako da uplatim ako ne trazim instrukcije ? Godinama letujem u Grckoj i na ovakve divljake nisam naisao.
Ne razumem šta ste se dopisivali danima i ta priča da li se prvo rezerviše pa onda uplati depozit, ili obratno.
Pa objasnio sam jbt. Seljacine, razumes. Danima mi sturo odgovaraju i jedini jasan odgovor na kome insistiraju je da moram da uplatim da bi mi rezervisali ???? Znaci od dana kada ja dam nalog pa dok one legnu potrebno je 2-3 dana i ako neko u medjuvremenu uplati brze ode moj smestaj ? Kazu cim uplatis posalji nam dokaz. Bednici ali nece mi jedna familija ludaka promeniti misljenje o Grcima. Ocigledno nikada nikome nisu slali instrukcije za ino placanje pa su mislili da ih zajebavam sto im trazim dodatne podatke. Kako god, tako se ne razgovara kada se bavis turizmom. Ne zelim vise ni da pricam o njima.
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:

Post od Vladapetr »

Jeste da će pare leći posle 2-3 dna ali kada uplatiš dobijaš SWIFT potvrdu banke u toku istog dana, što možeš da im proslediš. Ko god da uplati u međuvremenu isto mu treba ta 2-3 dana da pare legnu, dakle ne mogu da stignu pre tvojih.
Neverovatno mi je da neko ko se bavi turizmom napravi problem ni iz čega.
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Ovi kod kojih sam ja rezervisao imaju tri opcije plaćanja depozita - Pay Pal, Western Union i preko banke (IBAN i ostalo) i nema problema. Prvi put sam platio preko banke i za 50€ su mi uzeli više od 20, tako da sam rekao sad i nikad više. Sledeći put sam pare poslao preko WU i to je već bilo dosta povoljnije, ali opet daleko od povoljnog. I evo sada preko Pay Pal-a, daleko najbolja i najbrža opcija (ako već imaš pare na nalogu). :)

TT
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:

Post od Vladapetr »

PayPal je mama za ino plaćanja, a za plaćanje preko banke je tih 20-ak eura fixno, toliko bi ti uzeli i da si platio 2000e.
Odgovori