Obnova voznog parka (A3 i drugi predlozi)
Re: Obnova voznog parka (A3 i drugi predlozi)
Mislim da je ipak pitanje prednja ili zadnja vuča.
Inače dobro oremljen G VI 1.6 tdi je sada na akciji 16000 eura, pa ako nije previše vredi razmisliti i o toj opciji
Inače dobro oremljen G VI 1.6 tdi je sada na akciji 16000 eura, pa ako nije previše vredi razmisliti i o toj opciji
Zivotno doba 20 i kusur, sneg, "cista" krivina ponekad, malo adrenalina, malo keza od uva do uva...paja napisao:Mislim da je ipak pitanje prednja ili zadnja vuča.
Da onda definitivno prednja vuca.

Nove gume na 25000km.... Hm...Stjepa napisao:Po cemu to mislis? Oglodao mu se volan?sebekkg napisao:odlican golfic, samo mislim da je presao oko 50-60kkm , ali dobro.![]()
![]()
Auto 2010. presao 25500km. Mislis da bi se neko na toj kilometrazi zajeHavao da skida 25000km? Ali ne, kao zacin C moramo uvek moramo pri pomenu polovnjaka reci i da je kilometraza skidana.![]()
I da... ne veruj dileru iz Šapca

Pa rodi Civica za 12,13k...NexT napisao:jel pomenuo neko Civic?
Najmladji svemirac na oglasima je 2009 i košta 13800...
Ni ja iskreno ne vidim poentu vraćanja km za 25k, pogotovo na Golfu koji se prodaje i sa 550kkm. A sa druge strane (nevezano za ovog Golfa) ne vidim ni računicu koju diler ima na ovakvom (novom) autu, jer su inostranstvu novi auti (iz salona) skuplji nego kod nas (neki manje neki više), a ovaj je kupljen sa oko 6 meseci starosti.
Имам једно потпитање...
Mozda ovako nesto?
http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... _16_115ks/
edit: sad vidim da je mator....
http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... _16_115ks/
edit: sad vidim da je mator....
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ne verujem da je onom golfu skidana kilometraza, ipak je u garanciji, a moze se lako i u ovlascenom proveriti..
Mozda zvuci cudno, ali bih radije vozio Golf VI nego BMW1
Ipak mi se vise svidja, a i vec duze vreme ga merkam (mislim na model)..
Ali pre svega treba udomiti Astru i sacekati kraj leta, da vidim kakvo ce stanje domace ekonomije biti..

Ali pre svega treba udomiti Astru i sacekati kraj leta, da vidim kakvo ce stanje domace ekonomije biti..
Brzine idu u H-a !!!

elMaestro napisao:Ni ja iskreno ne vidim poentu vraćanja km za 25k, pogotovo na Golfu koji se prodaje i sa 550kkm. A sa druge strane (nevezano za ovog Golfa) ne vidim ni računicu koju diler ima na ovakvom (novom) autu, jer su inostranstvu novi auti (iz salona) skuplji nego kod nas (neki manje neki više), a ovaj je kupljen sa oko 6 meseci starosti.
znas zbog cega sam siguran da je vracan kilometraza, em je diler iz sapca, em je to uvezeno iz nemacke, a tamo auto ne predje za godinu dana 10-15kkm, kao kod nas, vec sigurno 40-50kkm . U to budi siguran. Ja sam znao da su to godisnje kilometraze za npr a4/6/8, bmw3/5, ali i sa manjim autima, tipa clio prelaze lepe godisnje kilometraze.

Jos mi ovaj kaze NOVE GUME posle 25kkm, od uvoza, nekako mi ne uliva poverenje, da je on dobar pa da ti zameni gume, da ne brines.
a to stoji da je g6 restilizovani g5, tako je bilo i sa g4-restyle g3... ali mi je nekako bas bolji enterijer u g6.
drugo je osecaj zadnje vuce, ali 1.6 sa 100+neka KS, nije nesto sto bi me impresioniralo, vec da je malo jaci motor, pa da se i oseti na zadnjoj vuci.
pa to je i prva stvar koju bi trebao da radis, proveris preko serijskog u ovlascenom, ali verujem da jeste.day walker napisao: Ne verujem da je onom golfu skidana kilometraza, ipak je u garanciji, a moze se lako i u ovlascenom proveriti..
i ja bih iskreno izmedju ovog golfa i one plave bmw1, ipak pre na golfa. vozio sam se i u jednom i u drugom, nekako je lepsi g6.
ali naravno sacekaj da se sklope kockice, pa vidi da li moze i neka kompenzacija, ali uz koliko god moze korekntu cenu.
Stvar ukusa...
Golfa 6 TDI sam vozio par puta, BMW-a 1 jednom i mogu da kazem da je BMW ipak visa klasa.
Golf mi je ko i svaki drugi VW...prosecan i niucemu najbolji...nit smrdi, nit mirise.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
Golfa 6 TDI sam vozio par puta, BMW-a 1 jednom i mogu da kazem da je BMW ipak visa klasa.
Golf mi je ko i svaki drugi VW...prosecan i niucemu najbolji...nit smrdi, nit mirise.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Verujem ja da se onaj BMW daleko bolje vozi, ali sve sto ode sam siguran da je znacajnije skuplje nego na VW.. Mozda su samo predrasude u pitanju u vezi cene odrzavanja, ali odrzavati BMW je sigurno skuplje u odnosu na Gnojf..
Ono sto me odbija od BMW-a:
-zadnja vuca (samo zbog zimskih uslova)
-runflat gume (ok mogu da se stave obicne, al onda jadac ako zatreba rezervna)
-cena odrzavanja, cena rez. delova
-los glas koji prati polovne BMWove
Ono sto me odbija od BMW-a:
-zadnja vuca (samo zbog zimskih uslova)
-runflat gume (ok mogu da se stave obicne, al onda jadac ako zatreba rezervna)
-cena odrzavanja, cena rez. delova
-los glas koji prati polovne BMWove
Brzine idu u H-a !!!

To za km koja se prelazi po drugim zemljama, znam, pogotovo dizel. I to za Šabac mi je dobro poznato. Ali u oba slučaja, postoje izuzeci. Prethodni auto mi je bio iz Nemačke pa nije prelazio 45-50kkm godišnje. A i za ovo drugo, nemoj mi reći da koga god poznaješ da ima auto iz Šapca, da mu se nešto katastrofalno shebalo. Treće, opet kažem dileri se ne igraju tolicnim kilometražama za vraćanje. I četvrto, taj Golf u Nemačkoj nije bio više od 6 meseci. Ima već jednu isteklu registraciju kod nas, a prvau je 12.2010. Naravno, možda diler kamuflira neke stvari, ali se sve da proveriti prilično lako.sebekkg napisao:znas zbog cega sam siguran da je vracan kilometraza, em je diler iz sapca, em je to uvezeno iz nemacke, a tamo auto ne predje za godinu dana 10-15kkm, kao kod nas, vec sigurno 40-50kkm .
Имам једно потпитање...
ma da bez proveravanja u ovlascenom ne bih ga razmatrao ni pod razno, ali znam jednog druga koji je kupio tamo pa mu se skebalo nesto kod motora(fiat je bio u pitanju
), ali generalno dosta ih bije los glas.

Opšte je poznato da su Šabac i Ruma leglo krševa i prevaranta koji prodaju iste, ja to nigde nisam osporio. Ali kažem ti da svuda postoje izuzeci (1 u 10, 1 u 100, 1 u 1000, nebitno je), tako da uz dobru proveru, ne vidim šta može da fali autu sa takvom kilometražom. Druga priča su auti iz Italije stari 10-ak godina koji su šabačka specijalnost.
Имам једно потпитање...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Meni je Bmw 1 gadan...
Za zadnju vucu se ja ne bih brinuo.. al Golf VI mi je extra
Za zadnju vucu se ja ne bih brinuo.. al Golf VI mi je extra

@el maestro, za proveru sam i rekao, bez odlaska u ovlasceni nista, a sto se tice auta iz italije, najbolje je da svi pogledate top gear specijal(skorije je bio), u italiji. videcete kakva su tamo vozila, sva su cuknuta, nekima su cak i odvaljivani tockovi, znaci uzas zivi.
@grujic, pa da nije problem vuca, jer motor nije nesto preterano jak, pa da ce da povuce, ali ipak golf moze sveobuhvatno da se gleda kao bolji auto, a evo ga i onaj dobar prezenter
http://www.youtube.com/watch?v=x6nMQJTg2Fw&feature=plcp
@grujic, pa da nije problem vuca, jer motor nije nesto preterano jak, pa da ce da povuce, ali ipak golf moze sveobuhvatno da se gleda kao bolji auto, a evo ga i onaj dobar prezenter
http://www.youtube.com/watch?v=x6nMQJTg2Fw&feature=plcp