Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
Ali popravljam prosek Srbima u CH 

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ne verujem nesto u to. Tamo se svi drze zakona jar ih boli novcanik - tek kad predju granicu pokazu svoje poreklo 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Uglavnom da ali ima i onih koji se glupiraju i ovde. Retko ćeš videti nekog sa Poršeom ili Maserom da divlja jer se kazne za velike prekršaje određuju na osnovu primanja.
Ako neko vozi mbogo brže, to su kombisti i polusvet u 15 godina starim HH-evima.
Ako neko vozi mbogo brže, to su kombisti i polusvet u 15 godina starim HH-evima.
Ugradnja radar detektora je zakonom zabranjena, mozemo se mi slagati ili ne koliko god hocemo. Potpuno je pogresno propagirati nesto sto nije odlika ni jednog normalnog drustva. Ovaj forum je jedna vrsta drustva pa treba da drzimo razgovor na drustveno korisnom nivou, daleko od sve cescih pijacnih rasprava zbog kojih su kvalitetni ljudi otisli ili vrlo malo pisu po forumu.
Dokle više žalopojke za "kvalitetnim ljudima koji su otišli" ?
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Stav jednog coveka nije stav foruma, tako da smarate vise sa tim Kalimero izjavama.Ralee napisao:Ugradnja radar detektora je zakonom zabranjena, mozemo se mi slagati ili ne koliko god hocemo. Potpuno je pogresno propagirati nesto sto nije odlika ni jednog normalnog drustva. Ovaj forum je jedna vrsta drustva pa treba da drzimo razgovor na drustveno korisnom nivou, daleko od sve cescih pijacnih rasprava zbog kojih su kvalitetni ljudi otisli ili vrlo malo pisu po forumu.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
A šta da uradimo da se vrate oni koji su otišli?
Oni neće s nama da se druže a ne mi s njima
Oni neće s nama da se druže a ne mi s njima

Ja sam lepo govorio da ne piskite u pesak 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ja govorim generalno o forumima, jedan sam zbog toga i napustio a deluje mi da je atmosfera bila bolja pre samo godinu dana. Ne vredi ne moze covek vise ni da kaze sta misli.
Ja sam jedno vreme napustio forum a onda sam shvatio da je to sebično prema nekim ljudima.
Najlakše je reči "vrati mi moju loptu, neću više da se igram"
Kapiram da neko nema vremena da piše kao nekad ali bojkot je bzv.
Najlakše je reči "vrati mi moju loptu, neću više da se igram"

Kapiram da neko nema vremena da piše kao nekad ali bojkot je bzv.
Kapiram ja da ste u pogrešnoj temi.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Nije bas tako floyd, dosade neke stvari, da me interesuju prepucavanja citao bih kurir ili skandal. Da ne idemo vise u off.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Ja vozim po ograničenju u naseljenom mestu sa izuzetkom na prilazima školi. Tu vozim nasilničkih 40km/h.Milos napisao:Nevezano za Goblina,ko vozi po gradu 50 km/h ?

Levom trakom po bulevarima u Novom Sadu, a ko bi da obiđe obilazi me desnom.
Naplaćao sam se kazni za 12 godina vozačkog staža.
Tesla 6.1
Razumem i to ali je najbolje ignorisati.Ralee napisao:Nije bas tako floyd, dosade neke stvari, da me interesuju prepucavanja citao bih kurir ili skandal. Da ne idemo vise u off.
Nije baš nešto što treba isticati.srdjanyo napisao: Naplaćao sam se kazni za 12 godina vozačkog staža.