Ne brže od života!
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Ne brže od života!
Meni ovo pre neki dan druga kazna za skoro 20 god vozackog staza.
Meni je neslavan rekord 11 kazni za jedan dan.
Isao sam relaciju BD-NS a nisam imao dzemere, mada svakako nisu sve kazne bile za prekoracenje.
Mislim da je to bio dan sa ubedljivo najvise patrola koje sam sreo a da me nijedna nije preskocila.
A imao sam i preko 30 prijava za jedno leto i sve za isti prekrsaj. To je bilo davno, prva godina kada je poceo da se sprovodi zakon za obavezno nosenje kacige na motoru. A po gradu nikad nisam stavljao kacigu i to mi je bilo kao sto se nekada niko nije vezao...
I bio sam tvrdoglav celo leto, stalno su mi pisali prijave al nisam hteo da uzmem kacigu, i kad je proslo leto kod sudije preko 30 prijava.
Isao sam relaciju BD-NS a nisam imao dzemere, mada svakako nisu sve kazne bile za prekoracenje.
Mislim da je to bio dan sa ubedljivo najvise patrola koje sam sreo a da me nijedna nije preskocila.

A imao sam i preko 30 prijava za jedno leto i sve za isti prekrsaj. To je bilo davno, prva godina kada je poceo da se sprovodi zakon za obavezno nosenje kacige na motoru. A po gradu nikad nisam stavljao kacigu i to mi je bilo kao sto se nekada niko nije vezao...
I bio sam tvrdoglav celo leto, stalno su mi pisali prijave al nisam hteo da uzmem kacigu, i kad je proslo leto kod sudije preko 30 prijava.

E pa svaka cast zaista, za svaku pohvalu...
Nije za pohvalu, zato sam i napisao "neslavan rekord" al nazalost tako je bilo.
Ajd ovo za kacigu je bila moja tvrdoglavost, ali ovo da me zaustave 11 puta
Ajd ovo za kacigu je bila moja tvrdoglavost, ali ovo da me zaustave 11 puta

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ja.Milos napisao:Nevezano za Goblina,ko vozi po gradu 50 km/h ?

Sent from my LG-H500 using Tapatalk
Грујо,McGruja napisao:Gobline, ti vozi kako hoćeš, a drugima ne propagiraj divljaštvo

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
I ja vozim u naseljenom mestu po ograničenju. Desi se naravno i da ga prekoračim u Bg na bulevarima i slično, ali generalno se trudim da budem na 50km/h. U zoni škole tek posebno obratim pažnju i spustim brzinu. Ne zbog policije, zbog sebe. Ko je bio na NAVAK treningu video je jasno koja je razlika kad se vozi 50 i 60, a kamoli više.
Jasno je da je prekoračenje brzine najčešći prekršaj. Iako većina vozača prekoračuje nekih 20% od dozvoljene brzine i to nije puno, sasvim je u redu i kad te zaustave i platiš kaznu. Bilo to za 20 ili 200% više od dozvoljenog. Nisu ti propisi bezveze izmišljeni i nisu ograničenja postavljala deca već ljudi kojima je to struka. Ima i tu propusta slažem se, ali ko smo mi da "ispravljamo krive Drine" i vozimo kako mi mislimo da treba? Zato i podržavam da bude što više policije i radara, a kazne što veće. Za posedovanje jammera bi odrapio takvu kaznu da bi mnogi prodali kola da plate kako ne bi išli u zatvor.
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Jasno je da je prekoračenje brzine najčešći prekršaj. Iako većina vozača prekoračuje nekih 20% od dozvoljene brzine i to nije puno, sasvim je u redu i kad te zaustave i platiš kaznu. Bilo to za 20 ili 200% više od dozvoljenog. Nisu ti propisi bezveze izmišljeni i nisu ograničenja postavljala deca već ljudi kojima je to struka. Ima i tu propusta slažem se, ali ko smo mi da "ispravljamo krive Drine" i vozimo kako mi mislimo da treba? Zato i podržavam da bude što više policije i radara, a kazne što veće. Za posedovanje jammera bi odrapio takvu kaznu da bi mnogi prodali kola da plate kako ne bi išli u zatvor.
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Ja se secam da nisi vozio po ogranicenju vise puta 
Ja ne vozim nikada po ogranicenju, obicno oko 60, 70 svim vecim ulicama.
Naravno, desi se i brze da vozim gde uslovi dozvoljavaju, ali ne tako cesto. Pancevackim recimo uvek vozim dosta brze.
Sent from my Sony

Ja ne vozim nikada po ogranicenju, obicno oko 60, 70 svim vecim ulicama.
Naravno, desi se i brze da vozim gde uslovi dozvoljavaju, ali ne tako cesto. Pancevackim recimo uvek vozim dosta brze.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Vozim zavisno od uslova vožnje. Po gradu uvek po ograničenjima jer je kod Punta u trećoj na malom gasu to taman idealno, auto se ne dernja, ide lepo i ne prelazi 60 km/h (realnih 50 po GPS-u) tako ne moram da razmišljam o kaznama niti da uopšte gledam u brzinomer. Ako ubacim u četvrtu - već moram da gledam na kilometar sat da ne preteram i "popijem" neku kaznu. Na magistralnim pravcima (kroz naselja) sam tu negde uvek oko ograničenja odnosno eventualno neznatno brže, recimo tek toliko da iz četvrte ne moram da vraćam u treću. Na otvorenom sam redovno preko ograničenja, ali opet retko prelazim 100-tku (sa Puntom i nije prijatno voziti brže od toga). U svakom slučaju panduri me ne zaustavljaju ili sa malim kočenjem imam uvek dovoljno vremena da spustim brzinu na dozvoljenu. Sa jačim i većim autom je ovako teško voziti jer te prosto mami da pritisneš gas i eto odmah nevolje. Avensis recimo "na vrh gasa" u šestoj i na 2000 rpm ide 130 km/h a tih 130 izgleda kao Puntovih 80, dakle - lako se pretera ako nisi skoncentrisan jer nisi svestan brzine pošto je auto miran, dobro "pliva" i upija neravnine, pa ti se ne čini da ideš toliko brzo. 

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Danas u povratku Punto bez rotacija, samo sa P tablicama, snima sa strane, opusteno.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Daleko od toga da je moja trojka svemirski brod, ali je neverovatno da zeninim Kliom vozim 50 i to mi deluje ok, dok u Mazdi popizdim pri toj istoj brzini-kao da puzim...
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ja sam svojevremeno uživaom da Renoa 4 vozim 60 km/h.
Ne "prija" ista brzina svakom autu, mnogo parametara utiče na to.
TT

TT
TEŠKA NESREĆA NA AUTO-PUTU BEOGRAD-NIŠ: Šleper smrskao auto, vozač životno ugrožen
http://www.kurir.rs/crna-hronika/foto-t ... ak-2261647

http://www.kurir.rs/crna-hronika/foto-t ... ak-2261647

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
https://www.facebook.com/MagicTouchMiam ... 654942922/
EDIT: Ne znam da li radi klip ovako, evo direktan link na fejsu: https://www.facebook.com/MagicTouchMiam ... 654942922/
EDIT: Ne znam da li radi klip ovako, evo direktan link na fejsu: https://www.facebook.com/MagicTouchMiam ... 654942922/
Uzas.