Servis - Razno
Re: Servis - Razno
Meni je zupcasti kais. Mogao bih da pozajmim taj senzor od drugara pa da probamo. Koliko si placao ovaj cnock senzor? Hvala ti na informaciji

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ne znam gde si to iskopao, ali nije cnock, nego knock.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Pogresno sam napisao, knock senzor je tacno.
Zna li neko zasto kad namestim da grejanje cirkulise mi se u roku od 10 sekundi zamagle prozori? Znaci kad uvlaci vazduh od spolja toga nema.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
To je sasvim normalno da se desava jer ne ubacujes svez vazduh u sistem. E sad, neko strucniji nek kaze ostale detalje 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Kada zatvoriš ventilaciju vlažan vazduh nema gde da izađe. Kada ti ulazi svež vazduh, vlažan se izbacuje napolje, a suvlji ulazi unutra.
http://www.polovniautomobili.com/auto-v ... takala.php
http://www.polovniautomobili.com/auto-v ... takala.php
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Normalna stvar. Jedino je nema ako uključiš klima uređaj jer on suši vlagu u vazduhu i u obliku kondenzovane vode je izbacuje napolje.
Ok, hvala. Posle zamene filtera ne primecuje se neki miris tokom grejanja, dok je ranije bio primetan smrad. Nema vrucine da vidim kako ce se ponasati klima.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Bitno je da li uključena ta recirkulacija ili ne, odnosno da li vazduh ulazi od spolja ili samo kruži ovaj u autu. Pretpostavljam da si držao zatvoreno zbog smrada?
Drži to ubuduće otvoreno (da ulazi spolja) a zatvaraj samo kada voziš iza nekog "čađavca", kada naletiš na neki dim ili smrad. 

Bila je neka kisa i maglila su se stakla, zatvorim sve otvore i namestim da odmagljuje samo prozore i sve je to ok, i onda ukljucim recirkulaciju tek onako i u roku od 10 sek se to toliko zamagli da se nista ne vidi. To sam juce radio, znaci posle filtera. Tu recirkulaciju ranije nikad nisam ni koristio zato sto je filter toliko bio prljav da nisam osecao nikakve mirise od spolja i kad je ona ugasena, a sad sam osetio dim od kuce u kojoj je pored puta nalozena vatra. 

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Sasvim normalno ponasanje. Uradio si tacno ono sto nisi trebao 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ok, to smo resili. Sledece pitanje:
Ventilator hladnjaka mi ne radi u 2 brzini, vec samo u prvoj (rukom se oseti da hladi). Jel uopste to moguce popraviti i koliko moze da kosta? Otprilike naravno.
Ventilator hladnjaka mi ne radi u 2 brzini, vec samo u prvoj (rukom se oseti da hladi). Jel uopste to moguce popraviti i koliko moze da kosta? Otprilike naravno.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Moguće je popraviti. Košta od 10 do 50 €, zavisi od težine kvara.
Tesla 6.1
Tesla 6.1
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Nemogu da izmenim ^^post.
Kosačica za travu "Standard Osijek". Dvotaktna mašina, juče nikako da upali. Sipali mešavinu, sve pripremili, ali neće pa neće.
Inače, nije upaljena skoro godinu dana.
Majstor reče da kod njih gorivo ispari a ostane ulje od mešavine i ono zaguši karburator.
Može li se nekako odraditi čišćenje/pranje karburatora u kućnoj radinosti?
Tesla 6.1
Kosačica za travu "Standard Osijek". Dvotaktna mašina, juče nikako da upali. Sipali mešavinu, sve pripremili, ali neće pa neće.
Inače, nije upaljena skoro godinu dana.
Majstor reče da kod njih gorivo ispari a ostane ulje od mešavine i ono zaguši karburator.
Može li se nekako odraditi čišćenje/pranje karburatora u kućnoj radinosti?
Tesla 6.1
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Što ne bi mogao, skineš one klapne s creva, odvrneš šrafove, izvadiš, kao i svaki drugi karburator 

Boringly average, but also perfect for school run mums