Dobro veče
Re: Dobro veče
Eto, pa kačite slike na tom govnetu zvanom FB.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Čime se bave dokoni ljudi, bože sačuvaj.
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Pa neka ona objavi poruke gde je ucenjuje. 

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Da, vidi se da je razmak između sličice i oblačića različit kada se dobro pogleda
Jedan od nacina da obezbedis prvi date. 

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Pa stvarno ne znam koliko mora devojka biti luda da ode na dejt s ovakvim paćenikom, da zanemarimo što je idiot, verovatno je i psihopata.
Mislim nije da podrzavam takve stavri, ali trebalo bi da prihvati i onda odes ti i jos par ortaka i objasnite decku zasto se to ne radi. I zbog tvoje drugarice i zbog ostatka zenskog sveta.
I zbog gramatike.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Imam ja drugu akciju u planu pa ko hoće može sa mnom, planiram ovih dana da odem s drugarom koji nema nogu u Merkator i ko god da se parkira na mesto za invalide da mu priđemo i kažemo da snimamo za RTS i da će ići emisija u tom i tom terminu i da pitamo da li oseća odgovornost što neko ko nema nogu ne može sada tu da se parkira pa da napravimo kompilaciju.
Baš me interesuju reakcije kada saznaju da će ih cela Srbija gledati kako dečku bez noge objašnjavaju što su mu zauzeli mesto.
Baš me interesuju reakcije kada saznaju da će ih cela Srbija gledati kako dečku bez noge objašnjavaju što su mu zauzeli mesto.
Ispreskakao bi ja i ove zdrave-prave što su samo reg.na invalida a parkiraju tu.
t
t
Ma bolje da se nastampaju nalepnice 'Invalid u glavu' sa sve znakom i onda da se lepe i da se posle snimaju reakcije. Al da bude ona nalepnica kao za registraciju da ne moze tek tako da se skine(kao oni stop a douchebag).