Laki021 napisao: znam za ta pravila, dobro je da postoje, treba drugi da ih postuju, ja eto ne postujem, slazem se da to nije u redu i ne hvalim se time ali me svejedno zabole...

Laki021 napisao: znam za ta pravila, dobro je da postoje, treba drugi da ih postuju, ja eto ne postujem, slazem se da to nije u redu i ne hvalim se time ali me svejedno zabole...
Nema to nikakve veze. Sta ako ispred nekog lokala gde se okuplja odredjena ekipa i imaju uredna mesta za invalide koja su uvek blokirana njihovim kolima (ne samo mesta za invalide vec vrlo cesto i cele trake za voznju), u nekoj od obliznjih zgrada zivi invalid (vrlo cest slucaj). Zasto je onda legitimno sprovoditi takvu akciju u trznom centru a nije na takvim mestima? U cemu je razlika?Ji 4Tze napisao:goblin napisao:Nebitni su dileri, prvi su mi pali na pamet, mozes navesti 100 drugih primera koji isto tako prave stetu kao i nepropisno parkiranje.Xepoj87 napisao:Najjaci deo mi je onaj sa dilerimaKoja logika, majko mila
Sent from my Sony
Moze i ovaj primer. Da ne navodimo bas po imenu ljude ali svi znamo par lokacija po BG-u gde se skupljaju odredjene ekipe ljudi, gde uvek imam nepropisno parkiranih automobila koji svima smetaju, isto ih ima i na invalidskim mestima....
Zasto onda ne bi tu akciju sproveli tamo?
Odes lepo sa ekipom i udaris pravo na mesto gde provereno imas barem 20 momaka koji su u seknudi spremni na sve (bukvalno na sve) i trazis ista prava kao u trznom centru.
Da li ce se sprovoditi ista akcija? Naravno da nece. A zbog cega? Pa zato sto tamo nemas "nadmoc" da sprovedes akciju a u trzom centru si svestan da sa 4-5 drugara ne moze da ti parira apsolutno niko ko dolazi da parkira jedan auto.....
Pa zato što prosečni ljudi za koje bi se se AcaBetmenKayak borio ne idu na takva mesta već odu u tržnjak da kupe sebi nešto da obuku, pojedu i sl...
Vidi nije to samo tvoj problem, time sto tako bahato krsis pravila (znam da i 99% ljudi krsi pravila ali jedno je u razumnoj meri a drugo bez ikakve mere, nije isto voziti 120 ili 250kmh u 80kmh zoni) ti direktno ugrozavas i druge. Sutra ces tako ubiti nekoga, necije dete, pa sta ce biti, OK nema problema odlezacu u zatvoru par godina i platiti kaznu moj problem. Pa nije to samo tvoj problem i kao sto oni hoce po trznom centru da love ove sto parkiraju po invalidskim i da ih prozivaju tako i mi tebe ovde prozivamo ne bi li se dozvao pameti.goblin napisao:Nema to nikakve veze. Sta ako ispred nekog lokala gde se okuplja odredjena ekipa i imaju uredna mesta za invalide koja su uvek blokirana njihovim kolima (ne samo mesta za invalide vec vrlo cesto i cele trake za voznju), u nekoj od obliznjih zgrada zivi invalid (vrlo cest slucaj). Zasto je onda legitimno sprovoditi takvu akciju u trznom centru a nije na takvim mestima? U cemu je razlika?Ji 4Tze napisao:goblin napisao:Nebitni su dileri, prvi su mi pali na pamet, mozes navesti 100 drugih primera koji isto tako prave stetu kao i nepropisno parkiranje.Xepoj87 napisao:Najjaci deo mi je onaj sa dilerimaKoja logika, majko mila
Sent from my Sony
Moze i ovaj primer. Da ne navodimo bas po imenu ljude ali svi znamo par lokacija po BG-u gde se skupljaju odredjene ekipe ljudi, gde uvek imam nepropisno parkiranih automobila koji svima smetaju, isto ih ima i na invalidskim mestima....
Zasto onda ne bi tu akciju sproveli tamo?
Odes lepo sa ekipom i udaris pravo na mesto gde provereno imas barem 20 momaka koji su u seknudi spremni na sve (bukvalno na sve) i trazis ista prava kao u trznom centru.
Da li ce se sprovoditi ista akcija? Naravno da nece. A zbog cega? Pa zato sto tamo nemas "nadmoc" da sprovedes akciju a u trzom centru si svestan da sa 4-5 drugara ne moze da ti parira apsolutno niko ko dolazi da parkira jedan auto.....
Pa zato što prosečni ljudi za koje bi se se AcaBetmenKayak borio ne idu na takva mesta već odu u tržnjak da kupe sebi nešto da obuku, pojedu i sl...
Pa pre par dana si skrljao felnu i pri tom si mogao i ti da pogines i da povuces nekog totalno neduznog sa sobom. Kako onda sam snosis rizik?goblin napisao:Sam snosim rizik svog ponasanja i ne trazim nikakvo razumevanje, niti se pravdam da je to ispravno, niti me vredjaju niti interesuju kritike...
Ta situacija bas i ne moze da se ubaci u isti kos sa ovom temom. Nisam o tome ovde ni pisao koliko se secam.Delija napisao:Pa pre par dana si skrljao felnu i pri tom si mogao i ti da pogines i da povuces nekog totalno neduznog sa sobom. Kako onda sam snosis rizik?goblin napisao:Sam snosim rizik svog ponasanja i ne trazim nikakvo razumevanje, niti se pravdam da je to ispravno, niti me vredjaju niti interesuju kritike...
Ja sam obrazlozio zbog cega se ne slazem sa takvim akcijama i ti ovde prihvatas da u tome ima doze istine.Laki021 napisao:Svakako slazem se da ima tu i doze toga o cemu ti pises no jasno je da neko ne parkira gde ne treba ne bi ni mogli da se zabavljaju...
Nije kolona, u pitanju su bila 2 vozila sto se ne racuna kao kolona.Delija napisao:Kojom si brzinom bese preticao kolonu?