Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
havijer
Reactions:
Pridružio se: 28 Mar 2015, 07:55
Garaža: I30 mk1 1,4

Re: Dobro veče

Post od havijer »

Dusan napisao:Iz istog razloga iz kojeg goblin, ne moze da shvati da je glasanje i svaki glas pojedinacno vazan, ne moze da shvati da pojedinac pravi ogromnu razliku.

Kada sam bio klinac nekih 13-14 godina, sa drugom sam cekao taxi na ulici, tu je bila neka kanta i razbacano djubre pored, recimo par plasticnih flasa. Kako mi je bilo dosadno poceo sam da sutiram te flase ka kanti. Naisao neki momak oko 30ak godina sa psom i uzeo i pokupio svo to djubre i bacio ga u kantu.
Posto je mislio da smo bacili to isto djubre, rekao nam je, ''vidite, meni nije tesko da pokupim vase djubre i bacim ga, jer je ovo moj kraj, grad i moja drzava i svako ko smatra ovu drzavu svojom treba se truditi da bude cista. Ja cu sada tebi skrenuti paznju da nikada ni u kakvim okolnostima ne treba baciti smece bilo gde osim gde je predvidjeno i da meni nije tesko ni da pokupim vase smece. Ako to shvatite sutra ce te vi pokazati jos nekoj drugoj dvojici, pa ce oni tako pokazati jos nekome i tako se dolazi do toga da nam svima bude bolje''

Ni pre toga nisam bacao bilo kakvo djubre, ali nisam obracao paznju toliko. Do danas znam da sam sigurno izmedju 40-50 ljudi, uglavnom poznanika uputio na ovaj nacin razmisljanja i moj drug, koji je bio tu je slicno postigao, kao i vecina ljudi kojima sam to isto ispricao i koji slede sada slede taj nacin razmisljanja. Dan danas se najezim kada vidim nekoga da baca bilo sta na pod, ali ako situacija i prilika dozvoljavaju, pokupim to i ispricam mu sto je meni covek ispricao pre 10 godina.
Bravo Slika ]

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Uroš S. napisao:Pa o čemu vi diskutujete sa nekim ko ne može mesecima da nauči da ne treba da piše više postova zaredom? Ali bitno da se ljubitelj slappuje kad napiše dva posta za redom.
Ovo bi stvarno vec jednom trebalo da se resi, Gobline vise puta smo ti to napominjali, i mi obicni forumasi i admini, i ti i dalje ides po svom. Zar ti je toliko tesko da ne pises uzastopne postove? Bez obzira da li je tako preglednije ili nije, pravila ovog foruma kazu da se ne pisu uzastopni postovi i to svi postuju.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
goblin
Banned
Reactions:
Pridružio se: 18 Nov 2014, 23:23

Post od goblin »

:thumbup:
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Sedim na aerodromu (opet bezim iz Srbije, ovaj put u Stokholm) i pijem kafu iz kafeterije i nisam do sada pio bolju kafu kod nas.

Starbucks je smesan naspram ovoga.
Korisnikov avatar
aviator
Banned
Reactions:
Pridružio se: 24 Nov 2014, 10:41
Garaža: Peugeot 308 1.6 HDI

Post od aviator »

Za tu cenu trabalo bi da je ukusna. Šišanje.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Jest da mi je drugar vlasnik pa cu mozda biti nerealan, ali na aerodromu je ispod 300 din kafa sto je po meni korektno ako se uzme u obzir da je kola 200.
goblin
Banned
Reactions:

Post od goblin »

Sve je to normalno, na svim aerodromima su cene malo jace.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Samo sto sada dobijas odlicnu kafu a ranije si za iste pare pio buckuris.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Sokić na Adi je 200.

TT
goblin
Banned
Reactions:

Post od goblin »

Evo u lokalu gde imam naviku da sedim svakodnevno sa drustvom, kafa i voda - 4eur.
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:
Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro

Post od Risto »

U BD?
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Kako vam se cini ukidanje viza za tursku i kosovo?
Sta se na kraju desilo sa onim velikim brojem albanaca koji su nedavno autobusima isli na zapad?
goblin
Banned
Reactions:

Post od goblin »

Risto napisao:U BD?
Da, npr Astorija (mozda je ona i malo skuplja od navedenog, ne znam bas precizno)
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Darko napisao:Kako vam se cini ukidanje viza za tursku i kosovo?
Sta se na kraju desilo sa onim velikim brojem albanaca koji su nedavno autobusima isli na zapad?
Sad će ići avionima.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Meni je u budvi jako prijatno sesti na klupi predvece ili uvece na klupe na setalistu uz plazu blize marini. Uzeti neko lepo pivo. Mogao bi sedeti danima tako i uzivati. :)
Kafici mi nisu nesto u budvi.
Odgovori