Koliko troši?
Re: Koliko troši?
Ajde Delija priznaj da si počeo da štekaš za hotel 

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ili dva ili nista

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Delija napisao:Ako mene pitas - samo sam radoznao da li to iole vredi q
Bez obzira na rezultate anketei dalje cu ga iskljucivati jer me jako nervira.
Je l' moras da ga iskljucis posle svakog startovanja motora ili moze da se podesi da ostane iskljucen stalno?
- Delija
- Kontakt:
Da bi pamtio stanje i kad se ugasi auto mora da se kodira, a u Delti to nece (ili ne znaju
) da urade, iako po svetu zvanicna predstavnistva to rade na zahtev.

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Meni ovde isto nisu hteli da urade kad sam pitao pre 2-3 godine. Možda sad hoće...
Pre nisu hteli i nisu smeli nigde.
Zbog toga jer bi mogli da dodju u problem sa vlastima jer nakon toga auto ne moze vise da ostvari deklarisanu potrosnju na testu.
Zbog toga jer bi mogli da dodju u problem sa vlastima jer nakon toga auto ne moze vise da ostvari deklarisanu potrosnju na testu.
- Delija
- Kontakt:
Ovo je iz 2012. godine, doduse USA.
http://f30.bimmerpost.com/forums/showth ... p?t=729556
http://f30.bimmerpost.com/forums/showth ... p?t=729556
- Delija
- Kontakt:
Naravno da vidim 
Ali bilo koje kodiranje povlaci automatski gubitak garancije, tako da - neka hvala.

Ali bilo koje kodiranje povlaci automatski gubitak garancije, tako da - neka hvala.
Golf R 150 km gradske voznje , 90% vremena u Sportu , prosecna 15 sa klimom.Kao da je NIS popravio gorivo.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Prošlog vikenda, za Djurdjevdan, bio sam u Sremu po slavama. Mitrovica i okolina.
Pre polaska poništio parcijalnu kilometražu, jer sam hteo da proverim koliko mi 308 troši uzbrdo-nizbrdo, jer su mi ravničarske potrošnje poznate.
Ukupno predjeno 355 km. Prosečno 4,8 l/100 km.
Potrošnja mi se svidela, pogotovo što sam otišao preko Venca a vratio se preko Erdevika, Sviloša i Beočina. Gore-dole.
Po povratku mi se učini 355km puno za tri dana, pa sam na Google mapama "ucrtao" putanje kojima sam vozio.
I suma sumarum, 337 km. Znači da kilometar sat "laže" malo više od 5%. Ili laže Google?
Pre polaska poništio parcijalnu kilometražu, jer sam hteo da proverim koliko mi 308 troši uzbrdo-nizbrdo, jer su mi ravničarske potrošnje poznate.
Ukupno predjeno 355 km. Prosečno 4,8 l/100 km.
Potrošnja mi se svidela, pogotovo što sam otišao preko Venca a vratio se preko Erdevika, Sviloša i Beočina. Gore-dole.
Po povratku mi se učini 355km puno za tri dana, pa sam na Google mapama "ucrtao" putanje kojima sam vozio.
I suma sumarum, 337 km. Znači da kilometar sat "laže" malo više od 5%. Ili laže Google?
Sa Leonom napravio 730 km, "range" mi je 180 km. Rezervoar 50 lit. 2.0 TDI 150 KS.
Poslato sa Tapatalk-a
Poslato sa Tapatalk-a
Oko 10km grada, 7.3l potrosnja, sa sve stajanjem na pumpi, ostalo autoput i dve naplatne rampe od NS, do BG, potrosnja malcice skocila 
Preciznije, od Spensa u NS, do Pancevca u BG-u.

Sent from my Sony

Preciznije, od Spensa u NS, do Pancevca u BG-u.

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- jovan.ilic.89
- Pridružio se: 07 Sep 2014, 01:48
- Garaža: Škoda Fabia 1.6 TDI (2012.) |Bilstein B12 |17" |Revochip
^ Ја од центра НС до Сурчина стижем за цирка 55 минута, имам неких 88km, возим ~140km/h ауто-путем, имам таг за електронску наплату путарине (значи ту не губим вријеме)...па ме живо интересује колико си га пеглао кад си за 52 минута прешао 103km уз задржавање на двије наплатне рампе и провлачење до Панчевца?!

Ne krsim zakon, naravno, samo po ogranicenju 
Pogotovo ovaj pljusak sto je bio je smarao, pa nisam mogao brzo

Pogotovo ovaj pljusak sto je bio je smarao, pa nisam mogao brzo

Veče u kome se svi slazu je protraceno.