Sport
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Re: Sport
Championship je odlican za gledanje, ima svoju draz. Pogotovo sto vrlo cesto igraju utakmice subota-utorak.
Risto a kako ti se svidja onaj Celsijev autobus nacin igre koji je svojevremeno Mourinho uveo?
Risto a kako ti se svidja onaj Celsijev autobus nacin igre koji je svojevremeno Mourinho uveo?

Poslednje kolo Midlsboro i Brajton igraju za direktan plasman u Premijer Ligu.Isti broj bodova,gol razlika na strani Boroa.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Nadam se da ce biti prenos na SK. Inace Boro me je razocarao, popustio je u poslednje vreme i izgubio prednost koju je imao, a time je izgubio i sampionsku titulu (osim ako Burnley ne zezne stvar u subotu).
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Kuzmanovicu,
ja to posmatram drugacije malo, Atletiko, iako je bogat klub, nema finansije da se nosi sa Bayernom, Barcom ili Realom i njima mogu da tolerisem takav fudbal. Chelsea, sa druge strane, ne mora to da radi ali eto tako im je lakse...
ja to posmatram drugacije malo, Atletiko, iako je bogat klub, nema finansije da se nosi sa Bayernom, Barcom ili Realom i njima mogu da tolerisem takav fudbal. Chelsea, sa druge strane, ne mora to da radi ali eto tako im je lakse...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
starac vujadin napisao:Zbog njega mi je najdraže što su osvojili...najbolji trener bez titule i jako dobar čovek koga je terao baksuz previše često. Drago miej da je realan i da je ostao na zemlji. Prosralo ih je kao Grke ne evropskom prvenstvu ili kao što je Brawn bio F1 šampion, ali nema veze...dešava se ponekad.methane.master napisao:Ranijeri: Sledeće sezone? Borba za 10. mesto
Koliko je ovaj čovek "na Zemlji". I zbog njega mi je jako drago što su osvojili ligu.
Sent from mTalk
http://www.b92.net/sport/teme/kovacevic ... id=1127340
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Nažalost nemam prilike da ih gledam, ali redovno pratim preglede nižih liga. Ipak čini mi se da Championship polako postaje što i Premijer pre 10-ak godina. Ogromna lova ulazi.
Širim haos!
E to je Raduljica. Uvek nezainteresovan.