VW Golf VII
Re: VW Golf VII
Samo su trebali da ih ostave u boji branika, a ne da ih ovako ćunerski ističu.
Izgleda da su sa Clubsportom postavili novi rekord za FWD na ringu.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Nije dugo potrajao Civic.
Mislim da je ta prica sa vremenima na Nordschleifeu glupa. Mozda kada bi sve automobile testirali u jednom danu u istim uslovima. Ovako je previse varijabli, a razlika u vremenima je minimalna u poredjenju sa duzinom staze.

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
starac vujadin napisao:Sad ostaje da Honda izbije zadnju klupu...
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
i klupu i ono malo izolacije i itison i ... da stave nekog malog Japanca pošto su ovi našli najmanjeg mogućeg vozača za rekord

Boringly average, but also perfect for school run mums
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Naravno..pod "izbijanjem klupe" sam mislio na čitav niz postupaka i mogućnosti koji mogu još da se urade, a koje sigurno postoje kod Honde. VW i Renault su iscedili svoje opcije do kraja. Eventualno bi mogli sledeći put da namunje Seat ako Honda uzvrati udarac. Stvar njihove volje i budžeta.
I koje je vreme postavio Golf a koje je imao Civic kad vec o tome diskutujete?
Nebitno, samo treba postaviti sve na svoje mesto - kako je zapisano...
Vidis Veljo na ovoj slici sto je Samuraj okacio,kako je covek srecan nakon voznje Golfa.Neprocenjivo.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
1.4s razlike valjda...
vidi stvarno koliki je ovaj vozac jbt, kao da su kasacke trke a ne krug oko ringa
pa ovo je 5ks vise samo na tezini
vidi stvarno koliki je ovaj vozac jbt, kao da su kasacke trke a ne krug oko ringa

pa ovo je 5ks vise samo na tezini

Tako ja svaki danMilos napisao:Vidis Veljo na ovoj slici sto je Samuraj okacio,kako je covek srecan nakon voznje Golfa.Neprocenjivo.

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Zasto roll cage, deluje mi da su tu izgubili dosta.
Takodje sigurno imaju razloga zasto tako sitnim koracima, moze taj motor mnogo vise, verovatno da u svakoj generaciji mogu za 10ks da ga pojacavaju
Послато са GT-N7100
Takodje sigurno imaju razloga zasto tako sitnim koracima, moze taj motor mnogo vise, verovatno da u svakoj generaciji mogu za 10ks da ga pojacavaju

Послато са GT-N7100
Honda je samo 2 sekunde bila brza od Meganea.dragan napisao:1.4s razlike valjda...
Inace da sam u prilici, bez razmisljanja bih pre uzeo R-a, nego Clubsporta.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ja bih najobičniji GTI.
Hvala.
Hvala.