Audi R8
Re: Audi R8
Spyder

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Lep enterijer, ali licno mislim da ventilacioni otvori na sredini kvare utisak, nesto su ko pobegli sa nekog jeftinog auta.
Zati, samaraljke na volanu bi morale biti metalne i vidljive.
Pride ne volim tu njihovu digitalnu instrument tablu.
Zati, samaraljke na volanu bi morale biti metalne i vidljive.
Pride ne volim tu njihovu digitalnu instrument tablu.
Ni meni se nije svidjalo dok nisam probao uzivo. I dalje su mi analogni cajgeri nekako bolji, ali pravi analogni, ne samo skale. Po meni je kod audija odlicno uradjeno, dok je kod mercedesa ocaj sa ona dva monitora.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Nije po tebi nista radjeno, ja se nadam, a po mom misljenju ti je glup ukus
Slazem se sa Lakijem, ima tih nekoliko detalja pobeglih sa Skode, a dodao bih i vidljivi cd charger koji je odvratno tu stavljen.

Slazem se sa Lakijem, ima tih nekoliko detalja pobeglih sa Skode, a dodao bih i vidljivi cd charger koji je odvratno tu stavljen.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Da se ne lazemo, dva tableta nakacena onako su uzas, pogotovu u S klasi.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Pa i nekom od Ferarijevih dvoseda tu stoji DVD Charger ? Po meni je i bolje resenje nego u pregradi kod suvozaca , jer ako je ista hladjena , onda ima vise mesta za predmete koji treba da se hlade.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Stvar je u tome sto se vidi i ne prilici automobilu od 165.000+ eura, kao i izduvi klime sto su jeftino odradjeni od tvrde plastike.
Ja razumem spartanski enterijer, ali ne kapiram tu kolicinu tvrde plastike, gde ceo enterijer deluje kao da pripada nekom sportskom automobilu od 40k eura, fazon Toyoti GT86.
Evo kako to Mercedes radi u automobilu koji je 45.000e jeftiniji od R8-ice:

Moze nekome da se nesto ne svidja, ali u Mercedesu ne postoji jeftinih detalja, sto se i ocekuje u takvom automobilu, a Audi R8 ima enterijer na nivou A3-ke.
Ja razumem spartanski enterijer, ali ne kapiram tu kolicinu tvrde plastike, gde ceo enterijer deluje kao da pripada nekom sportskom automobilu od 40k eura, fazon Toyoti GT86.
Evo kako to Mercedes radi u automobilu koji je 45.000e jeftiniji od R8-ice:

Moze nekome da se nesto ne svidja, ali u Mercedesu ne postoji jeftinih detalja, sto se i ocekuje u takvom automobilu, a Audi R8 ima enterijer na nivou A3-ke.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
AMG GT uz F type ima najbolji enterijer sigurno.
Sent from my LG-H440n
Sent from my LG-H440n
Grom ga ubio, ovo je mnogo lepse...
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
grom ga ubio koliko krugova kao da je audi 

Boringly average, but also perfect for school run mums
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22