Izbor polovnog automobila
Re: Izbor polovnog automobila
Evo i ja planiram da menjam moje vozilo sto vozim po gradu u pitanju je golf 4 ,2003 godiste presao sam 112.000km kupljen nov,prvi vlasnik.E sad uzeo bi nesto polovno da je preslo do 30.000km i mladje da bude nesto 2013 tako.Oko mi je zapalo za Mercedes A klasu ovaj poslednji model,pa me zanima kako su se pokazali benzinski motori kod ovog modela?
Koliko trazis za golfa?[WHITE SMILING FACE]
Sent from mTalk
Sent from mTalk
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Nisam cuo da imaju izrazen neki problem ti benzinci u A klasi. Pretpostavljam da gledas 1.6?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

imam vec kupca za golfa,prvog komsiju, gledam A180
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ti bas neces bar malo jaci motor 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
kad se bude menjao bmw,onda se ide na 320d,a za grad je dovoljno i ovo 

- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Ta generacija A klase je bas dobar auto, jako lepo izgleda, fino ide da tim motorom a cenu drzi fenomenalno
Izrazenih mana nema, auto za preporuku 

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Zna li neko nesto o Lacetti-ju sedan 2.0D?
Osim da je Chevrolet
Salu na stranu, da li je neko imao iskustvo sa njim?
Star nesto manje od desetak godina, kupljen ovde, malo presao. Nije za mene, ali su me pitali, a ja ne znam nista o tom automobilu, osim da izgleda prihvatljivo na ulici i da je Daewoo.
Bez rekla-kazala, poredjenja sa drugim njihovim modelima i sl. To sam vec cuo i procitao.
Hvala
edit: A Rio MK1 i Mk2, tu oko 2005, bilo koja motorizacija?
Osim da je Chevrolet

Salu na stranu, da li je neko imao iskustvo sa njim?
Star nesto manje od desetak godina, kupljen ovde, malo presao. Nije za mene, ali su me pitali, a ja ne znam nista o tom automobilu, osim da izgleda prihvatljivo na ulici i da je Daewoo.
Bez rekla-kazala, poredjenja sa drugim njihovim modelima i sl. To sam vec cuo i procitao.
Hvala

edit: A Rio MK1 i Mk2, tu oko 2005, bilo koja motorizacija?
- Day Walker
Moj cale je davne 2006.-07. (otprilike) kupio novog Lacettia karavan ali 1.6b za firmu.
Dok je bio u garanciji, na svake 2 nedelje je isao u ovlasceni jer je imao problema sa EGR ventilom. Bilo je jos nekih problemcica sitnih, ali ono... Auto nije za neku preporuku.
Dok je bio u garanciji, na svake 2 nedelje je isao u ovlasceni jer je imao problema sa EGR ventilom. Bilo je jos nekih problemcica sitnih, ali ono... Auto nije za neku preporuku.

Brzine idu u H-a !!!

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Imamo na forumu jednog zadovoljnog korisnika Laccetia 1.6b iz 2004. godine. Javice se valjda da iznese iskustva.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
- pedja
- član 001
E, ako ti to kazes za polu-Opel, onda je za izbegavatiDay Walker napisao:Auto nije za neku preporuku.

Hvala

- Day Walker
Tad je bio dajvu 

Brzine idu u H-a !!!

- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
vozim ja lacetija hatch 1.6 vec 5-6 godina.
isto govno ko i opel
ja samo znam da je taj 2.0 dizel neki italijanski common rail, nikad nisam cuo nista lose o njemu, ja sam samo jedan probao(bas je bio sedan) i nista cudno nisam primetio(tad imao oko 140kkm na satu), sad kakvi su u eksploataciji ko zna, bilo bi pametnije da pitas nekog servisera iz djelmasa ili tako nesto
lacetti ima bukvalno par gluposti uglavnom sa elektronikom, vecina resena posle 2006e(tipa dugme za kliimu gubi kontakt, airbag dzekovi, sat gubi kontakt itd), losi lemovi uglavnom...
ovako je najobicniji auto ikad, po meni previse mekan za iole brzu voznju(iliti smara da se vozi po krivinama, dosadan je), izolacija srednja, kocnice onako, enterijer jeftin ali izdrzljiv, sedista premekana(meni) ali udobna, prostor pozadi fantastican za C segment.
odlaze im solje amortizera i silenti malo cesce, mada meni od poslednje zamene pre ~40 000km nista ne lupa(da kucnem u drvo), ovako je trap okej, ostalo sporadicno kao i na svakom drugom autu.
mnogo je zastareo iskreno, mozda je taj 2006-7-8 godiste, ali realno tehnologija je pocetak 2000ih. nema ni putni racunar, fabricki radio je bezveze, enterijer je nista specijalno...
za prevozno sredstvo super, jer je jeftin, solidno izolovan i prostran za duzi put, a uglavnom su im male km, za sve ostalo not so much
isto govno ko i opel

ja samo znam da je taj 2.0 dizel neki italijanski common rail, nikad nisam cuo nista lose o njemu, ja sam samo jedan probao(bas je bio sedan) i nista cudno nisam primetio(tad imao oko 140kkm na satu), sad kakvi su u eksploataciji ko zna, bilo bi pametnije da pitas nekog servisera iz djelmasa ili tako nesto

lacetti ima bukvalno par gluposti uglavnom sa elektronikom, vecina resena posle 2006e(tipa dugme za kliimu gubi kontakt, airbag dzekovi, sat gubi kontakt itd), losi lemovi uglavnom...
ovako je najobicniji auto ikad, po meni previse mekan za iole brzu voznju(iliti smara da se vozi po krivinama, dosadan je), izolacija srednja, kocnice onako, enterijer jeftin ali izdrzljiv, sedista premekana(meni) ali udobna, prostor pozadi fantastican za C segment.
odlaze im solje amortizera i silenti malo cesce, mada meni od poslednje zamene pre ~40 000km nista ne lupa(da kucnem u drvo), ovako je trap okej, ostalo sporadicno kao i na svakom drugom autu.
mnogo je zastareo iskreno, mozda je taj 2006-7-8 godiste, ali realno tehnologija je pocetak 2000ih. nema ni putni racunar, fabricki radio je bezveze, enterijer je nista specijalno...
za prevozno sredstvo super, jer je jeftin, solidno izolovan i prostran za duzi put, a uglavnom su im male km, za sve ostalo not so much

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Rio puno bolji iybor ako se bira između njega i Laćetija.
Posetite www.garaza.rs !
- pedja
- član 001
Hvala Nikolaa
Otprilike sam tako shvatio sa neta, kada se sve skupi, ali je opet bolje kada neko iz iskustva to lepo sroci. Svaka cast.

Otprilike sam tako shvatio sa neta, kada se sve skupi, ali je opet bolje kada neko iz iskustva to lepo sroci. Svaka cast.