Filmovi, serije, dokumentarci - preporuka za gledanje
Re: Filmovi, serije, dokumentarci - preporuka za gledanje
E tako, odgledao sam sinoc GOT pa sad mogu ponovo da citam ovu temu, a vi sad spoilujte do mile volje...
Nije niko napisao spojler... Nema Branje tako da opusti se i uzivaj.
Pa nije, ali mogao je, hodali smo na ivici noza, pogledom na svaki post bojao sam se da cu saznati sta se desilo 
Mada sam svakako bio u pravu sta ce se desiti svo vreme

Mada sam svakako bio u pravu sta ce se desiti svo vreme

Ako si se bojao citanjem svakog posta onda nikako ne moze biti isrina da tek sada smes da citas temu 

Nije ovo forum za takve stvari. Niti će biti. Cenim vaš patriotizam, ali ga usmerite u drugom pravcu.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Noup.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Super. Da znam do kojih granica je dozvoljeno vređanje.
Vidiš da je sve očišćeno, to je granica.

Pre će biti da je sve gurnuto pod tepih. Ali dobro.
Odgledao Batman vs superman dawn of justice. Nisam odusevljen, animirani je mnooogo bolji. Mada u sustini i nemaju mnogo slicnosti osim naslova, tako da mislim da nisu ni trebali da ga nazovu ovako.
Film nije los,ali nista spec sto se mene tice. Uspeli su donekle da prenesu Supermenovu unutrasnju borbu, i sta treba da radi. Betmen mi je malo sirovina na trenutke, a treba da bude jedan od najpametnijih ljudi na svetu. U sustini ceo film je takav, ima kul delova a onda dodju mnogo glupi delovi.
Mislim da ce tek sledeci delovi biti dobri, kad se okupi Justice League
Film nije los,ali nista spec sto se mene tice. Uspeli su donekle da prenesu Supermenovu unutrasnju borbu, i sta treba da radi. Betmen mi je malo sirovina na trenutke, a treba da bude jedan od najpametnijih ljudi na svetu. U sustini ceo film je takav, ima kul delova a onda dodju mnogo glupi delovi.
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Retko koga sam cuo da je odusevljen Betmenom i Supermenom...

Jel gledao neko ?

Jel gledao neko ?
Samo da se uzimaju pare.stefanan napisao:Odgledao Batman vs superman dawn of justice. Nisam odusevljen, animirani je mnooogo bolji. Mada u sustini i nemaju mnogo slicnosti osim naslova, tako da mislim da nisu ni trebali da ga nazovu ovako.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
- Captain Slow
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19
- LukaMaletin
- Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
- Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015
Progutao sam dve sezone Walking Dead -a za 3 dana. Iako nisam ljubitelj takvih serija, odusevila me je .
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk