Jaguar XF
Re: Jaguar XF 2016
Verovatno jeste ali sigurno nije 

Najbolje sto moze da se kotira je jednak s konkurencijim i to ako je ziri Sasa Matic.
Nidzo, kriterijum za odabir vozila ti je verovatno medju top 3 najgluplja u istoriji foruma.
Nidzo, kriterijum za odabir vozila ti je verovatno medju top 3 najgluplja u istoriji foruma.
Nidzo, ovde kao da pokusavas da zasmejes forum.nidza napisao:Nije baš tako, ali nemačka trojka, barem meni, više bode oči od diskretnog džega.

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Hvala ti što se ti brineš za moj vozni park, doduše ne bi bilo loše da malo poradiš na elokventnosti.AcaKayak napisao:Najbolje sto moze da se kotira je jednak s konkurencijim i to ako je ziri Sasa Matic.
Ozbiljan trud se ovde ulaže da se ogadi Bimer. Na šta vam liče poslednjih nekoliko postova, gori ste od Apple fanova i vegana zajedno. Hvale novinari hendling XF, kude F10, poprilično jednoglasno. Nisam nikad vozio XF, tako da u ovoj fazi razmišljanja mogu samo da se oslonim na relevantne izvore - a to fanbojevski lobi svakako nije.

Nego, završavam u ovoj temi. Mene zanima FL prethodne generacije, a ovo je tema o modelu 2016.
Aca fanboy? Au Nidzo, ala zaluta 
Rekao ti je samo da ti je kriterijum glup, a verovatno je mislio na to da zelis Jag, da ne bi upadao u oci, sto je puka suprotnost realnosti.
I slazem se, ako dozvolis da te auto definise, onda si fejlovao tesko, a ako te drugi definisu na osnovu automobila koji vozis, onda su oni zatucani.

Rekao ti je samo da ti je kriterijum glup, a verovatno je mislio na to da zelis Jag, da ne bi upadao u oci, sto je puka suprotnost realnosti.
I slazem se, ako dozvolis da te auto definise, onda si fejlovao tesko, a ako te drugi definisu na osnovu automobila koji vozis, onda su oni zatucani.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
O čemu mi pričamo? U Srbiji apsolutno nije svejedno šta voziš. Evo vam najsvežiji Delijin primer, kako ga sad panduri zaustavljaju i smaraju svako malo samo zbog auta koji bode oči. To nikako nije ok ali je tako.
Može da ga povuku panduri.
Nidži je koliko kontam problem što će neko tamo da misli da je krimos, teleća glava, šta god ako vozi BMW ili Audi a rećiće da je dingospo ako vozi Jaguara.
To je samo kompleks i ništa drugo...
Svako treba da kupi šta mu se sviđa ali je tema startovala u pogrešnom smeru. Ima Jaguar prednosti ali vozna dinamika i diskrecija to nisu. Izgled je već subjektivna stvar.
Nidži je koliko kontam problem što će neko tamo da misli da je krimos, teleća glava, šta god ako vozi BMW ili Audi a rećiće da je dingospo ako vozi Jaguara.
To je samo kompleks i ništa drugo...
Svako treba da kupi šta mu se sviđa ali je tema startovala u pogrešnom smeru. Ima Jaguar prednosti ali vozna dinamika i diskrecija to nisu. Izgled je već subjektivna stvar.
Poslednja izmena od Floyd u 07 Maj 2016, 19:50, izmenjeno 2 puta ukupno.
Nidzo, ako nadjes gde sam pomenuo BMW, priznacu odmah da sam fanboy, u suprotnom mozes da priznas da si glup i zaslepljen posto si odmah pomislio da sam ja pomenuo bmw iako sam samo napisao cinjenicu bez pominjana konkretne zamene.
Ovim si samo ponovo pokazao koliko si zatupljen a to je veci problem nego moja elokventnost. Lepo ti kazem da uzmes auto u kom ces TI da uzivas a ne onaj o kom ce komsija da misli, a ti meni tako odgovaras, some jedan. Samo sam hteo da ti pomognem.
A mene apsolutno zabole i za bmw i za tvoj vozni park, pisem ti kao coveku ali izgleda da treba kao magarcu.
Moderatori ako hoce nek se ljute na moj jezik pisanja, ali prvi je uputio uvredu na licni nivo i na moj savet, tako da me zabole.
Mene inace niko ne zaustavlja i ne smara sto vozim bmw.
Ovim si samo ponovo pokazao koliko si zatupljen a to je veci problem nego moja elokventnost. Lepo ti kazem da uzmes auto u kom ces TI da uzivas a ne onaj o kom ce komsija da misli, a ti meni tako odgovaras, some jedan. Samo sam hteo da ti pomognem.
A mene apsolutno zabole i za bmw i za tvoj vozni park, pisem ti kao coveku ali izgleda da treba kao magarcu.
Moderatori ako hoce nek se ljute na moj jezik pisanja, ali prvi je uputio uvredu na licni nivo i na moj savet, tako da me zabole.
Mene inace niko ne zaustavlja i ne smara sto vozim bmw.
Mislite na decu!!!
Eh da je samo poslednjih nekoliko postova jos bi bilo i dobro.nidza napisao:Na šta vam liče poslednjih nekoliko postova, gori ste od Apple fanova i vegana zajedno.

Kad bi se pisala samo iskustva vozaca na forumu ti ne bi ni bio registrovan, cisto da zapamtis to kad sledeci put budes pisao Heroju o mercedesu, Lakiju i Floydu o bmwu i ne znam kome jos o marki za koju ga proglasavas fanbojem 

Aha, nek si mi rek'o 

AcaKayak napisao:Kad bi se pisala samo iskustva vozaca na forumu ti ne bi ni bio registrovan, cisto da zapamtis to kad sledeci put budes pisao Heroju o mercedesu, Lakiju i Floydu o bmwu i ne znam kome jos o marki za koju ga proglasavas fanbojem
Primitivna konstrukcija na nekoliko nivoa.
Hiperbalkanikus u svom esencijalnom obliku.
Nazalost, ovakvih koji se dice svojom 'kulturom' i 'znanjem' imamo na izvoz.
Dobra sisa zlata vredi.