Jaguar XF

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Re: Jaguar XF

Post od AcaKayak »

Zao mi je sto trosis vreme na citanje mojih primitivnih postova.

Sta je tacno hiperbalkanikus u ovom citiranom delu, zar nije vise balkanski da pricamo o necemu sto ne znamo, a ne da kazemo probaj pa onda pricaj o tome?

Ili si samo naucio novu rec pa da ispadnes pametan kao daj da je pomenem u bilo kom kontekstu, pa sta bude nek bude?
Poslednja izmena od AcaKayak u 07 Maj 2016, 23:03, izmenjeno 1 put ukupno.
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Aco mani se, idi vozaj camac :)
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Mrzi me :)

Edit: sad vidim sto me Volvo vija, ostao mi duzan kad sam u temi o politici napisao da nema hrabrosti da napise bilo sta osim da baci buvu, posto je napisao za Radulovica kako svasta zna lose o njemu a onda izgubio zelju bilo sta da pomene.

Zato ti i smeta kad neko nesto konkretno kaze, ti bi da pisemo svi napamet i svi sve znamo :)
Poslednja izmena od AcaKayak u 07 Maj 2016, 23:09, izmenjeno 1 put ukupno.
Comi
Reactions:
Pridružio se: 11 Nov 2014, 09:49

Post od Comi »

AcaKayak napisao:Zao mi je sto trosis vreme na citanje mojih primitivnih postova.

Sta je tacno hiperbalkanikus u ovom citiranom delu, zar nije vise balkanski da pricamo o necemu sto ne znamo, a ne da kazemo probaj pa onda pricaj o tome?

Ili si samo naucio novu rec pa da ispadnes pametan kao daj da je pomenem u bilo kom kontekstu, pa sta bude nek bude?

Slabo dobacujes, domet ti je limitiran.
Decko je potkovaniji i od tebe i od mene (verovatno zajedno). To sto je veci deo njegovog znanja i iskustva teorijski, ne moze nikome dati za pravo da napise tako nesto. Niko do forumski pajac (koga svaki forum ima), koji se razume u kisne gliste, a bogami i u raketni pogon...a bogami i u sve izmedju. I djonom obavezno.

Sto se pre dijagnoza uspostavi, to bolje. I zato-nema na cemu.

Suvise cesto podmeces tu 'zelju da ispadnes pametan'.
Pitam se zasto.

Do sledeceg casa.
Dobra sisa zlata vredi.
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Aco, Comi, tema...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Nema ljutnje zapravo, samo je tužno kada se ovako eksplicitno vidi šta ko donosi iz kuće u javnost. :)

U svakom slučaju, nemam nameru uopšte da se spuštam na nivo diskusije koji mi je nepoznat od osnovne škole. Moderatori neka rade svoj posao ako hoće, mada generalno forum postaje prava riznica nekulture.

Nego, da se vratimo automobilu, je'l ste ga vozili pa znate vozne karakteristike, ili ćemo da se oslonimo na recenzije novinara, koji ponašanje F10 porede sa pudingom naspram XF? Kako uopšte doći malo bliže do primerka ovog automobila, da se bolje upozna, a da ga čovek ne kupi. :)
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

To nije ko sta donosi iz kuce, niti ja pricam ovako sa ljudima koji to zasluzuju, al sta kad moram da se dopisujem s covekom koji leci komplekse i sa tobom koji ne citas sta pisem?

Nisi mi odgovorio gde sam pomenuo bmw, kucno vaspitanje bi reklo da treba da mi se izvinis?
Korisnikov avatar
Kornjaca Rade
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet

Post od Kornjaca Rade »

http://www.polovniautomobili.com/putnic ... luxury-22d

Evo imas ovog u Grandu, pa ga malo razgledaj i probaj :)
Comi
Reactions:
Pridružio se: 11 Nov 2014, 09:49

Post od Comi »

nidza napisao:Nema ljutnje zapravo, samo je tužno kada se ovako eksplicitno vidi šta ko donosi iz kuće u javnost. :)

U svakom slučaju, nemam nameru uopšte da se spuštam na nivo diskusije koji mi je nepoznat od osnovne škole. Moderatori neka rade svoj posao ako hoće, mada generalno forum postaje prava riznica nekulture.

Nego, da se vratimo automobilu, je'l ste ga vozili pa znate vozne karakteristike, ili ćemo da se oslonimo na recenzije novinara, koji ponašanje F10 porede sa pudingom naspram XF? Kako uopšte doći malo bliže do primerka ovog automobila, da se bolje upozna, a da ga čovek ne kupi. :)

Ocigledno da ga fakticki niko ko cita ovu temu, nije vozio.
Pogledaj oglase. Ako kojim cudom nadjes takav primerak/model, idi provozaj. Postoji li neki dzeg Srbija forum? Pogledaj tamo, registruj se, zamoli...To su vecinom zaljubljenici koji ce ti rado dati 'krug-dva' da resis neke dileme. Kazem, sve u slucaju da postoji takav forum i da ga neko sa tog mesta i poseduje.

Novinarski utisci mi nisu vrh objektivnosti, ali ako se vecina ili velika vecina izjasnjava isto po nekom pitanju-ne vidim neki razlog da to ne uzmes kao tacno.

Samo napred, Dzeg je eleganci do koske :)
Dobra sisa zlata vredi.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Da se vratim na temu, pisem novi post.

Vozio sam i BMWa i jaguara, al mi ne pada na pamet da pisem utiske nakon ovoga.

Potrazite malo kad sam pisao o hidroudaru sa sam pisao da ovaj nas prijatelj koji zajedno s calom radi osiguranje je isto resio tako na jaguaru, da ne bude da izmisljam sada.

S obzirom da je bitnije sta engleski test kaze o engleskom autu, sta Scuderia koji je video jaguara na slici i pipnuo jednom peticu f10 u prolazu i sta comi zna koji ne zna kako izgleda taj jaguar al eto vija me po forumu da se sveti, nemam nameru da pisem nista o tome.

Sad vidim da Comi pise kako ga niko vozio, eto, zna covek bolje od mene. Moze krug da se sredi, nije problem.
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Ja sam pipnuo dupe XF-a... Mislim da sam dovoljno merodavan da pišem u ovoj temi.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Moj post iz Avgusta 2014:
AcaKayak napisao:Inače što je najgore, osiguranje ne pokriva hidroudar ako je kasko... Bila su tri BMW-a u Stefanoviću i ne znam koliko u Delti, nikome nije plaćen hidro udar. Meni će biti plaćen jer je taj prijatelj koji je nagrabao s jaguarom imao osiguran posebno neki deo s vodom i onda su njemu platili hidroudar, a taj isti lik je i nama završio osigurnje i to po defaultu uzeo sve isto što i sebi... Da nije tako bilo sada bih već bio na putu za Nemačku da ubijem nekoga od inženjera.
Gezo, ja nemam nista protiv da se pise i nisam ni ja vozio 90% auta, ali scuderia konstantno prebacuje kako su ljudi fanbojevi a on naravno da nije fanboj kad ni ne vozi auto. Misljenje formira na osnovu toga sta cuje id nas i onda ide i drvi po forumima i sad je on kao neki objektivan strucnjak, a ovi su magarci.

Ja znam da nisam bio prozvan tim njegovim postom, samo pisem cinjenice.
Scuderia
Reactions:

Post od Scuderia »

AcaKayak napisao:Moze krug da se sredi, nije problem.
Zaboravio si da napises da ti je vlasnik drugar. :D
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Konekcije su sve :)
Scuderia
Reactions:

Post od Scuderia »

AcaKayak napisao:ali scuderia konstantno prebacuje kako su ljudi fanbojevi a on naravno da nije fanboj kad ni ne vozi auto.
Misljenje o fEnbojstvu formiram na osnovu necijih komentara koji iskljucuju direktan kontakt i iskustvo sa automobilom, za konkretno iskustvo nikad niko nije dobio prigovor/ispravku.

A sad posto nisi dovoljno inteligentan cak ni to da skapiras, a mrzi te da veslas idi onda citaj neku od onih tvojih ''kako smuvati devojku u izlasku'' knjiga :) Svakako je manje zlo nego da ispadas to sto ispadas po forumu svako malo u razlicitim situacijama :D
Odgovori