Stariji automobili...
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Re: Stariji automobili...
Autobianchi, čita se Autobjanki. Progutala ih Lancia.elMaestro napisao:Secam se jedne bele kad sam bio klinac, ali neka obicna 1.1 ili 1.0 sta vec, ovo je valjda isti auto kao Cinquecento. Nisam znao da ima i 4wd verzija i turbo. I koji je ovo znak na masci ove crvene?
https://www.youtube.com/watch?v=ElB_wwBz3uA
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Jedino je ferrari i u to vreme licio na nesto, cak i quatroporte pogledaj kako je izgledao.HKS napisao:I kazu Italijani majstori dizajna, a ova Lancia izgleda kao frizider sanducar.
Sent from my m2 using Tapatalk
Sent from my LG-H440n
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Pa ne bi se baš složio da je od italijana jedino Ferari ličio na nešto, govorimo o periodu 1985-1995 tad se ova Y 10 proizvodila. Bilo bi tu svašta da se probere po klasama, što se mene tiče, ali opet ukusi su različiti.
Ni meni se ova Y 10 nesviđa
Ni meni se ova Y 10 nesviđa

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Komšija mehaničar sredjivao. Komplet rastavljen, zaštićena limarija, ofarban ceo, ubacio drugi enterijer, motor sređen, nove kočnice. Šteta što ga boli uvo za izgled, tako da su ostali stari kederi, crne plastike ga mrzelo da farba pa malo odskaču, felne čelične...

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
https://www.youtube.com/watch?v=39ztpELhZXU
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.

odlicna plavaBAJKER napisao:Zemunske bube, plava je 1961 godiste.