Potpuno isti slučaj je i kod mene, gotovo sam siguran da nikada neću kupiti nešto iz te game. Jedino da se desi da promenim ukus (sudeći po dosadašnjem iskustvu, nije nemoguće ali opet jako teško), da dobijem neku bezobrazno povoljnu ponudu (veoma teško da će da se desi) i da se promeni imidž koji ti automobili i njihovi vlasnici nose (nemoguće). Ne bih da sad započinjem potpuno drugu raspravu niti da ovo iko shvati lično, ali je realnost da su ljubitelji "premiuma" ubedljivo najisključiviji i najglasniji u hvaljenju svojih favorita i pljuvanju ostalih. Plaši me i pomisao da bih za koju godinu bio deo ekipe odraslih ljudi koji se raspravljaju na nivou šestogodinjaka: "ej moj ____ je to imao pre 5 godina i sad su najavili da će da sledeće godine ubace i to-i-to, a verzija tvog ljubimca mnogo više zanosi u krivini nego verzija mog za narednu godinuDelija napisao:A razlog je?nidza napisao:Ja bih bio veoma nesrećan da moram da biram auto samo iz te tri marke.

Meni se ovaj Jaguar baš sviđa, tu je sve što treba jedan dobar auto da ima. Moj pik su MPV i SUV vozila, tako da ovo verovatno ne bih uzimao ali ovakav SUV odmah, sa sve tim kilavim motorom i nikakvim enterijerom.